Specifikationerne for PlayStation 5 kan være lækket

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 6. april 2018 - kl. 09:53
Del denne artikel:
2 1

PlayStation 4 er efterhånden næsten 4 ½ år gammel og rygterne omkring den næste Sony konsol begynder lige så stille at indfinde sig. En troværdig kilde har muligvis lækket specifikationerne til PlayStation 5.

PlayStation 4 er næsten 4 ½ år gammel og det er ca. når en Sony konsol når denne alder, at der begynder at komme rygter om hvad næste konsol mon bringer.

Netop sådanne rygter er kommet frem, i hvad der muligvis kan være lækkede PlayStation 5 specifikationer. Det er siden SemiAccurate der påstår at være i besiddelse af specifikationerne. Den fulde artikel over hvilke specifikationer PlayStation 5 indeholder, er låst bag et betalingsabonnement på 1000 dollar per år til siden. Da vi ikke har i sinde at bruge disse summer på at opnå oplysningerne, er vi nødsaget til at lade andre opsummere dem for os. De lækkede specifikationer skal derfor tages med et gran salt. De er som følger:

• PS5 will use AMD’s Navi as its base architecture. It does not specifically use Navi though.
• The PS5 CPU will be Zen
• Large amount of PS5 devkits have apparently gone out (which has been previously reported, but unconfirmed).
• The article’s author suggests 2018 release of PS5 is not out of the question based on the amount of devkits released. Unless Sony have collectively gone insane, that seems highly implausible, An announcement? Maybe.
• PS5 will have VR “goodies” baked in at the Silicon level. That would be a smart move if Sony want to blend PSVR into the PS5 from the start.


SemiAccurate har tidligere været i besiddelse af specifikationslækager af andre konsoller, som senere har vist sig at være sande. De har derfor en god troværdighed, ikke dermed sagt at disse specifikationslækager er sande.

Tror du på disse specifikationer og hvad synes du om dem?
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her