Super Bowl XLVI på PSlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 5. februar 2012 - kl. 13:10
Del denne artikel:
5 0

Som det er tradition herinde, så holder vi chatten åben i aften i forbindelse med Super Bowl. Se også årets Madden NFL forudsigelse af Super Bowl kampen her.

I aften står kampen imellem New England Patriots og New York Giants - en kamp der byder på en revanche imellem de to hold, der også mødtes i Super Bowl tilbage i 2008.

Siden 2004, har Electronic Arts kørt en simulering i deres Madden NFL-spil af årets Super Bowl. Resultatet af simuleringen har kun ramt forkert to gange ud af de sidste otte Super Bowls. Netop en af de forkerte forudsigelser var i 2008, hvor Madden NFL forudsagde at kampen ville ende 38-30 til Patriots (den endte 17-14 til Giants).

Årets forudsigelse siger, at kampen i aften ender 27-24 til New York Giants - afhængigt af hvilket hold man holder med, så kan man jo enten håbe at spillet tager fejl eller har ret :-) Se eventuelt de tidligere forudsigelser her.

Som traditionen byder det, så holder vi naturligvis åbent på PSlife.dk chatten, hvor der gerne plejer at kigge et par stykke forbi og snakke Super Bowl imens det hele står på.

Du kan som altid finde chatten på www.pslife.dk/chat (kræver Java)- eller via f.eks. mIRC på irc.xboxlife.dk i #Xboxlife -kanalen.

Husk også, at der er andre traditioner i forbindelse med Super Bowl, eksempelvis er der mange der indtager den såkaldte Roethlisburger, som du kan finde opskriften på her: Roethlisburger opskrift.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.