Surgeon Simulator lander næste uge

Skrevet af: Jesper Thuesen - 8. august 2014 - kl. 08:53
Del denne artikel:
7 0

Verdens officielt værste kirurg møder PlayStation 4, når Surgeon Simulator udkommer næste uge i en udgave, der indeholder alt det bedste fra serien.

Surgeon Simulator er blevet lidt af et YouTube-hit. I tusinder af videoer fremviser frustrerede spillere kirurgiske indgreb, der får den nu afdøde Jørgen Ege til at fremstå som en superspecialist indenfor området.

Spillet går i alt sin enkelthed ud på at udføre forskellige vanvittige kirurgiske indgreb, såsom eksempelvis organtransplantationer, vel at mærke uden at slå den sagesløse patient ihjel.

Dette er nemmere sagt end gjort, for via et hypersensitivt og kompliceret kontrolskema er det stort set umuligt at have en rolig hånd, hvilket er en smule uheldigt, når nu ens fornemste opgave er at lave en hjernetransplantation.

Surgeon Simulator vil udkomme til PlayStation 4 d. 13. august 2014 i Europa og indeholde alt tidligere udgivet materiale til PC og iPad. Det vil sige at der både skal udskiftes nyrer, hjerner, tænder og også opereres på aliens fra det ydre rum.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.