Teaser Ubisoft nyt Splinter Cell her?

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. januar 2019 - kl. 11:00
Del denne artikel:
6 2

Ubisoft har i efterhånden længere tid teaset gamere med noget som hedder Skell Technology - kan det være en hentydning til et nyt Splinter Cell?

Fans af Ghost Recon: Wildlands har på det sidste opdaget flere gemte referencer i spillet til noget som hedder Skell Technology. Disse referencer er kommet frem, efter en udvidelse til spillet er blevet frigivet, hvor Sam Fisher, hovedpersonen fra Splinter Cell, er inkluderet.

En YouTuber har ligeledes bemærket, at Skell Technologies også har referencer til Rainbow Six: Siege og et Skell Technology website er dukket op, som er beskyttet af et login.

Man får dog adgang til sitet hvis man logger ind som “asantos” og bruger passwordet 10068 og så får man adgang til en promo-video for Skell Technologies, hvor stifteren Jack Skell promoverer deres droner og virksomhedens mål om at bygge “a better world today”. Du kan se videon nedenfor.

Der har længe været rygter om, at et nyt Splinter Cell skulle være på vej og vi sætter vores penge på, at disse Skell Technology referencer peger på en snarlig annoncering af et nyt Splinter Cell fra Ubisoft.

Hvad tror du, at det kan være?
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her