Telltale Games har flere ”drømmeprojekter” på vej

Skrevet af: Morten Rask - 31. oktober 2013 - kl. 12:35
Del denne artikel:
6 0

Den populære udvikler har for nyligt annonceret fortsættelsen på deres The Walking Dead spilserie, men er alligevel snart klar med flere spændende annonceringer.

Telltale Games er efterhånden blevet rimelig kendt blandt gamere, med franchises så som The Walking Dead, Jurassic Park, Tales of Monkey Island, og senest The Wolf Among Us, baseret på Fables-tegneserierne, så har de efterhånden arbejdet med lidt af hvert, og ifølge udvikleren, er der endnu flere spændende annonceringer på vej.

I en AMA (Ask Me Anything) på Reddit har Dan Connors og Kevin Bruner fra Telltale Games fortalt, at de kommer til at arbejde på nogle nye projekter, der falder inden for det, som de kalder deres ”drømme-IP-scenarier”, og at de slet ikke kan vente på at annoncere dem.

I løbet af sessionen blev der også spurgt om Telltale Games kunne være interesserede i at lave et spil baseret på Star Wars licensen, hvorpå de svarede at det ville de meget gerne, da adskillige af deres udviklere elsker Star Wars, og tidligere har arbejdet på franchiset.

Telltale Games har netop annonceret den anden sæson af The Walking Dead som udkommer på PlayStation 3 og PlayStation Vita i november.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her