Terraria 2 på vej

Skrevet af: Tobias Thybo - 4. oktober 2013 - kl. 01:42
Del denne artikel:
0 0

Den nostalgiske 2D-succes Terraria får sig en toer, siger skaberen, der til gengæld ser en udgivelse et ”stykke væk” i fremtiden.

Terraria udkom i år på et væld af forskellige platforme, efter det har været tilgængeligt på PC siden 2011. Og roserne til det lille eventyrspil er kommet fra alle retninger. Og dette har Andrew Spinks, spillets skaber, formentlig noteret sig. I hvert fald kan han allerede nu afsløre overfor hjemmesiden Rock, Paper, Shotgun, at han er begyndt på den svære toer:

”Jeg er superspændt på at starte Terraria 2. Det er et stykke væk, men det kommer til at have meget til fælles med originalen. Det kommer også til at blive ret anderledes. Jeg vil virkelig gerne udvide Terraria-universet.”

Andrew Spinks er klar over, at hans toer skal tage ting med fra sin forgænger, men også udvide sit univers:

”Der er en masse ting, jeg ligger fast på med Terraria. Måden plyndring virker, måde karakterudvikling virker. I Terraria 2 vil jeg virkelig gerne have uendelige verdener, så du ikke bare hænger fast i en verden. Du kan rejse overalt. Jeg vil også have en større økosystemsmangfoldighed i det. Der er en masse ting, jeg gerne vil tilføje og ændre.”

Terraria blev tidligere i år annonceret til PS Vita, men mangler stadig at dukke op på den håndholdte konsol.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her