The Dark Pictures: House of Ashes afsløret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. maj 2021 - kl. 18:39
Del denne artikel:
1 2

Supermassive Games har løftet sløret for det tredje spil i The Dark Pictures serien - få meget mere info og se den mere end 8 minutter lange gameplay trailer af House of Ashes her.

På Gamescom messen i 2018, annoncerede Bandai Namco The Dark Pictures Anthology serien fra britiske Supermassive Games, som på det tidspunkt var bedst kendt for det fremragende Until Dawn.

The Dark Pictures Anthology er en række filmiske horror-spil, en genre som Supermassive er eksperter i, som hver vil have en ny handling, en ny setting og nye hovedpersoner og spillene vil ikke umiddelbart have noget med hinanden at gøre - andet end at de alle udspiller sig i Supermassives mørke og grufulde univers.

PSlife Share!

Alle spillene har rødder i virkelige hændelser og fortællinger. Det første spil hed Man of Medan og var baseret på fortællingen om Ourang Medan og det handlede om fire unge mennesker og deres skipper, der efter at være blevet fanget i en storm på åbent hav, befinder sig ombord på et mystisk spøgelsesskib, et ombygget fragtskib fra 2. Verdenskrig, hvor der naturligvis sker grusomme ting.

Little Hope var det andet spil og det havde rødder i Andover hekseafbrændingerne i 1700-tallet. Her er kører fire college studerende og deres professor en sen aften galt i deres bus efter en udflugt og strander i den lille by Little Hope. Byen er indhyllet i en mystisk tåge og gemmer på en grusom historie og der viser sig at være uhyrligheder gemt i den tykke tåge.

PSlife Share!

Nu er det tredje spil i serien så blevet afsløret og det hedder House of Ashes. Det udspiller sig i Mellemøsten i 2003, tæt på afslutningen af krigen i Irak. En gruppe soldater fra U.S. Special Forces, U.S. Air Force og CIA bliver sendt på en vigtig mission på en hemmelig underjordisk base, i jagten efter masseødelæggelsesvåben. Hvad de finder under jorden er ikke våben, men en ældgammel ondskab, der er tørstig efter blod.

House of Ashes udspiller sig i et underjordisk tempel, som blev bygget af den selvudnævnte konge Naram-Sin, der levede helt tilbage i år 2.250 før kristi fødsel. Også denne gang er der fem spilbare karakterer, lige fra den kvindelige CIA agent Rachel King, til U.S. Marines og faktisk også den irakiske soldat Salim Othman. Som altid er historien den bærende del af spillet og man bliver sat overfor en masse svære valg om moral, hvem man skal tro på og hvem man vil arbejde sammen med for at overleve.

PSlife Share!

Der er lidt nye tiltag i House of Ashes i forhold til de forrige spil. For eksempel er kameraet blevet opdateret og skulle kunne styres mere frit af spilleren, der er nu tilføjet sværhedsgrader og for første gang er The Dark Pictures serien optimeret til PlayStation 5, hvor der på Sonys nye konsol bydes på forbedret grafik og lys.

De to første spil i The Dark Pictures serien har begge været ganske underholdende og ikke mindst ret skræmmende. Det andet spil, Little Hope var på visse områder forbedret en del i forhold til Man of Medan og det House of Ashes ser ud til at fortsætte seriens fremgang. Du kan se den fulde annoncering af The Dark Pictures: House of Ashes nedenfor.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes udkommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 senere på året - der er endnu ingen præcis udgivelsesdato endnu.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.