The Flame in the Flood på vej til PlayStation 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 4. december 2016 - kl. 11:01
Del denne artikel:
0 0

PlayStation 4 får sig et nyt survival spil i form af The Flame in the Flood: Complete Edition, der udkommer til PlayStation 4 til januar.

The Flame in the Flood er sandsynligvis ikke en titel der siger folk meget, men spillet udkom til PC og Xbox One tidligere i 2016, hvor det blev modtaget til stor ros, for at være et frisk ny vinkel på survival-genren.

The Flame in the Flood forgår i en post-apokalyptisk Amerika, hvor man rejser fra område til område via floder. Verden i spillet er dynamisk genreret, og som man kender fra survival spil går det ud at samle ressourcer ind, så man kan lave de nødvendige våben og værktøjer for at overleve.

PSlife Share!

Complete Edition indeholder naturligvis den nyeste udgave af The Flame in the Flood, med helt nye, dog pt. ukendte forbedringer og udvikler kommentarer, et dynamisk tema og avatars.

Spillet udkommer Januar 2017, forvent en pris på omkring 150 kr., dog uden der er taget højde for evt. PlayStation Plus rabatter. En trailer for spillet kan ses her, hvilket vi kun kan anbefale for at få en bedre forståelse af det her meget interessante spil.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her