The Golf Club 2 får udgivelsesdato og ny trailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. april 2017 - kl. 07:06
Del denne artikel:
0 0

HB Studios har annonceret udgivelsesdatoen til deres kommende golf-simulator The Golf Club 2 – mere info og ny trailer her.

Electronic Arts har længe siddet alene på tronen når det kommer til golfspil, men i 2014 udfordrede den lille udvikler, HB Studios, giganten med en hardcore golfsimulator; The Golf Club. Udfordringen var dog ikke helt gennemført, for selv om The Golf Club havde en del gode tiltag, blandt andet var det bygget meget op omkring brugergenereret indhold, så savnede man en karrieredel og generel fremdrift i spillet.

Nu er The Golf Club 2 på vej og HB Studios har annonceret, at spillet udkommer den 27. juni til PlayStation 4, Xbox One og PC. Spillet vil indeholde en karrieredel, en opdateret baneeditor, online turneringer, en ny svingmekanik og masser af nye baner.

The Golf Club 2 kan nu forudbestilles og gør man det, får man en Day 1 Edition af spillet som indeholder et premium klubhus hvis man ønsker at starte en golfklub, en golfkølle i 24 karat guld, en pose med penge så man fra starten kan købe nyt udstyr, samt lidt ekstra tøj og et emblem til ens klubhus.

Se den nyeste The Golf Club 2 trailer her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her