”The Last Guardian har aldrig været på standby”

Skrevet af: Tobias Thybo - 3. oktober 2013 - kl. 13:59
Del denne artikel:
1 0

Kæledæggerne fra Team Ico er stadig igang med The Last Guardian, som man dog stadig ikke tør tale i detaljer om endnu.

Det kan ikke undre, hvis nogle fans har et svært forhold til The Last Guardian. Som det nyeste projekt fra de højt feterede udviklere hos Team Ico var der stor opmærksomhed, siden det bliv annonceret tilbage i 2009. Men siden da er det næsten kun gået i én retning, og det kulminerede, da Playstations Jack Tretton tidligere på året påstod, at udviklingen var sat i bero.

Men det er Sony-bossen Shuhei Yoshida uenig i, fortæller han til GamesIndustry.biz:

”Pause, jeg har aldrig... Det var Jack Tretton! Han brugte den term, og jeg sagde nej, pause er vildledende. Det var en pause i forhold til at udsende ny information. Spillet er aldrig stoppet – holdet har altid været der. De går igennem regenereringen af spillet, så størrelsen på holdet er mindre, fordi det er mere fokuseret på teknikken.”

Shuhei Yoshida forsikrer, at der stadig er godt gang i sagerne hos Team Ico, men at der ikke er nogen opdateringer på vej om arbejdet lige foreløbigt:

Vi venter på det rette tidspunkt at reintroducere The Last Guardian på en rigtig måde. Jeg kan ikke... Altså, spillet er under udvikling, og det er stærkt besat, og Ueda-san (Director på Ico og Shadow of the Colossus, red.) er her, som arbejder – også selvom han ikke er Sony-medarbejder, er han dedikeret til produktet. Men vi er ikke klar til at opdatere endnu.”

Shadow of the Colossus udkom som det seneste spil fra Team Ico i 2006.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her