The Last of Us DLC detaljer afsløret

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. september 2013 - kl. 12:20
Del denne artikel:
5 0

Det har været kendt i et stykke tid, at der vil komme DLC til The Last of Us, men detaljerne har manglet, nu er de første på plads.

The Last of Us anses af mange som det bedste PlayStation 3 spil og herinde, havde vi da også kun roser til Naughty Dog, i vores anmeldelse.

Derfor har mange også set frem til at The Last of Us vil få mere indhold i form af DLC, som har været planlagt lige siden lanceringen af The Last of Us, hvor man allerede kunne købe et "season pass". Langt om længe har Naughty Dog nu afsløret, at første DLC pakke "Abandoned Territories Map Pack" udkommer den 16 oktober.

Abandoned Territories Map Pack indeholder 3 multiplayer baner, der har fokus på efterladte by-landskaber, som man allerede kender fra The Last of Us. Naughty Dog har også afsløret af næste multiplayer DLC rammer næste år, men ellers ikke rigtig flere detaljer.

Hvad der også rammer næste år, er singleplayer DLC, som Naughty Dog håber på at have klar til omkring december eller januar. Men ud over en tidsperiode for udgivelse, så har Naughty Dog ikke afsløret mange detaljer, ud over at historien naturligvis vil hænge sammen med historien fra The Last of Us.

Disse tre DLC pakker kan naturligvis købes hver for sig, eller man kan får alle tre via "Season Pass", der også får tilføjet 60 nye masker/hatte, som kan bruges til ens multiplayer figur. Season pass koster 150 kr, hvilket skulle spare en 75% i forhold til at købe DLC pakkerne og ekstra indholdet hver for sig.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her