The Long Dark udkommer i morgen

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 31. juli 2017 - kl. 09:45
Del denne artikel:
1 1

I morgen udkommer første og andet afsnit af overlevelsesspillet The Long Dark. Mere info og se lanceringstraileren her.

The Long Dark udkom til PC tilbage i 2014 og til Xbox One i 2015, dog til begge platforme som "early access", altså i beta fasen. I morgen udkommer spillet i fuld udgave til PlayStation 4, Xbox One og PC.

The Long Dark er et overlevelsesspil, der forgår i den canadiske ødemark, som har været ramt af en mystisk naturkatastrofe. I den barske og kolde ødemark skal man finde sin egen mad, sørge for man har varmt tøj på så man kan holde sig varm, beskytte sig fra vilde dyr og samtidigt udforske verden for at finde flere ressourcer, som der næsten altid vil være for lidt af.

Spillet kan spilles i to spilmuligheder. Den første er i en åben verden uden historie hvor man skal overleve så lang tid som mulig, hvilket er hvad man har kunne spille indtil videre i beta udgaverne til PC og Xbox One. Den anden mulighed er en historie som hedder Wintermute, der er inddelt i fem afsnit, hvor af de to første udkommer i morgen. De efterfølgende tre afsnit kommer mod slutningen af året og ind i 2018.

Hinterland Studio oplyser at hvert afsnit kommer til at vare omkring 5 timer og sammen med den 50 km2 store ødemark, som man kan frit gå til i spillets "sandkasse", burde der være rigeligt med spilletid i The Long Dark.

Se The Long Dark lanceringstraileren her.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her