The Persistence annonceret til PlayStation VR

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. marts 2017 - kl. 08:31
Del denne artikel:
4 1

The Persistence er et nyt first-person sci-fi horrorspil udviklet specifikt til PlayStation VR – første info og første trailer her.

Firesprite Games og Sony har annonceret The Persistence til PlayStation VR, som er et first-person sci-fi horrorspil, der udspiller sig på rumskibet The Persistence, som er sendt 17.000 lysår ud i rummet, for at undersøge en kollapset stjerne.

Der sker dog uforudsete ting på det her rumskib, da det bliver suget ind i stjernens tyngdefelt og flere af rumskibets besætningsmedlemmer muterer til zombie-lignende monstre. Nu vækker rumskibet de resterende besætningsmedlemmer fra deres cryo-søvn og de skal en for en forsøge at redde rumskibet og få det med hjem igen.

Som en sjov feature, kan ens venner forbinde til spillet ved hjælp af deres mobiltelefon eller tablet og hacke sig ind i rumskibets computer. Når de er inde, får de kontrol over døre, de kan demontere fælder, finde gemte genstande og de kan lamme eller tiltrække fjendernes opmærksomhed, så spilleren kan smutte ubemærket forbi. Der er dog lige den lille finte, at nogle gange bliver tablet-spilleren belønnet hvis VR-spilleren dør, så hvor meget tør du stole på dine venner?

Der er endnu ingen udgivelsesdato på The Persistence.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her