The Pinball Arcade til PS4 denne uge

Skrevet af: Tobias Thybo - 17. december 2013 - kl. 15:33
Del denne artikel:
2 0

Flipperspilgenren forenes med den nye Playstation 4, næste gang PSN opdateres. The Pinball Arcade er klar med blandt andet tyve baner.

Sidste år bragte The Pinball Arcade flippermaskinen i al sin glorie til Playstation 3 og PS Vita, og nu er det også klar til Playstation 4. Det fortæller Bobby King, Director of Development, til PS Blog.

The Pinball Arcade kommer til at inkludere hele den første sæson til at begynde med, hvilket tæller blandt andet tyve forskellige borde. Bobby King er selv godt tilfreds med, hvordan Playstation 4 har hjulpet på de grafiske forbedringer:

”Siden vi begyndte at rekreere flippermaskiner digitalt, omtrent for et årti siden, har vi villet implementere punktlys – oplysningen af lys fra bestemte punkter. Flippermaskiner er en fremragende måde at fremvise denne teknologi. Nogle maskiner har mere end hundrede lyspunkter, der er designet til at tænde og slukke i løbet af maskinens forskellige modes og funktioner. Jeg vil altid huske PS4 for at være den platform, vi først udviklede dette på.”

The Pinball Arcade kommer også med rettelser og forbedringer i forhold til PS3-versionen i en patch, der også er klar til PS3 og Vita til januar. Ejere af den oprindelige version vil i øvrigt få rabat til det, hvis de køber det til Playstation 4.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her