Thief bekræftet til PlayStation 4

Skrevet af: Morten Rask - 6. marts 2013 - kl. 13:35
Del denne artikel:
0 0

Eidos-Montréal har annonceret, at Thief er på vej til næste-generationskonsollerne, heriblandt PlayStation 4, og vil lande i butikkerne i 2014.

Thief er blevet annonceret og bekræftet til næste-generationskonsollerne, heriblandt PlayStation 4. Spillet, førhen kendt under navnet Thief 4, har droppet tallet og kommer nu bare til at hedde ’Thief’.

I det seneste spil i serien, vender mester-tyven Garrett tilbage til det industrielle metropolis, Gothic, for at stjæle og blive rig, men byen hærget af pest og styret af en politisk tyrant, kendt som Baronen. Dette betyder at Garret må være forsigtig i sin færd, for at overleve.

I forbindelse med annonceringen, udtalte Studio Manager ved Eidos-Montréal, Stephane D’Astous, følgende:
”Vi arbejder med en værdifuld smykkesten i form af Thief. Fans mindes de originale spil meget kært og vi vil gerne bevare den essens – hvilket vi har fremragende erfaring med her ved Eidos-Montréal – på samme tid med at vi introducerer Thief til et helt nyt, næste-generations, publikum. Vores mål er at levere oplevelsen af at være mester-tyven Garret, og vi udvikler spillet omkring denne kerne-oplevelse.”

Udgiveren, Square Enix, har planlagt at udgive Thief på PlayStation 4, PC og de andre næste-generations konsoller engang i 2014.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.