Thief vil anvende Unreal Engine 3 på PlayStation 4

Skrevet af: Morten Rask - 6. april 2013 - kl. 15:42
Del denne artikel:
2 0

Ved et nyligt arrangement hos Eidos Montreal, blev der afsløret flere detaljer om det kommende Thief, samt frigivet en række screenshots, som efter sigende er fra PS4 versionen.

I et interview med Eurogamer, ved et nyligt arrangement i Montreal, har Stephane Roy, producer ved Eidos Montreal, udtalt at der ikke vil være multiplayer i det kommende Thief spil: ”Lige nu, konkurrencepræget multiplayer, som det eksempel du lige gav os – Tomb Raider – der er ingen planer om det.”

“Vi undersøger mulighederne for en ‘challenge mode’ med online komponent, men jeg skal være helt ærlig med dig – vores primære mål med holdet er at give dig den bedste single-player oplevelse, at tilbagebringe franchiset, at overbevise dig at vi er en del af fremtiden og ikke noget der holder fast i fortiden. Det er meget krævende, så jeg vil ikke se mit hold spilde noget energi… Jeg vil have at de fokuserer på det.”

Ved samme arrangement kunne Roy også afsløre at Thief ikke vil anvende den nye Unreal Engine 4, som ellers er bygget med hensigt på næste-generations konsoller, men i stedet anvende den aldrende Unreal Engine 3 der har været drivkraften bag mange spil på PlayStation 3.

“Husk på, da vi startede på udviklingen af spillet, var Unreal Engine 4 stadigvæk under udvikling. Anvendelsen af lys og skygger i gameplayet er utroligt vigtigt for dette spil, så vi har arbejdet meget hårdt på at forbedre det på spil-motoren. Så jeg tror det er et spørgsmål om fleksibilitet. Med Unreal er det muligt at gøre det. Så ja, det er Unreal Engine 3, men der er nogle modificeringer.”

I forbindelse med arrangementet, er der også blevet frigivet nogle screenshots til Thief, som efter sigende skulle være fra PlayStation 4 versionen. De kan ses i galleriet herunder.

Thief udkommer til PlayStation 4, PC og andre næste-generations konsoller i 2014.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.