Tre nye DualSense controllere og nye PS5 covere annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. december 2021 - kl. 21:40
Del denne artikel:
8 6

Sony har annonceret DualSense controllere i tre nye farver og nye PlayStation 5 covere i fem farver. Der er dog bare lige et minus med de her covere.

De tre nye farver til DualSense controlleren er en lyseblå (Starlight Blue), en pink (Nova Pink) og en lilla (Galactic Purple). De nye controlleren vil kunne fås i Danmark fra midten af januar næste år.

PSlife Share!

Endelig har Sony også præsenteret fem covere til PlayStation 5 konsollen, så du nu slipper for den lidt kedelige hvide farve. De kommer i de samme tre farver som de nye DualSense kontroller ovenfor, men også i farverne Midnight Black og Cosmic Red, farver som man allerede kan få DualSense controlleren i. Disse covere kommer både til den digitale udgave af PS5 og til den med Blu-ray drevet.

Midnight Black og Cosmic Red coverne udkommer i midten af januar, mens de resterende farver udkommer senere i 2022. Det store minus er dog, at Danmark ikke er blandt de lande der får adgang til disse covere fra starten af, men Sony siger at de arbejder på at få dem ud i flere lande i løbet af 2022. Så vi kommer til at vente lidt længere.

Coverne ligger på en pris på 55 dollars, hvilket svarer til lidt over 360 kr.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.