Ubisoft annoncerer Ghost Recon Breakpoint

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. maj 2019 - kl. 21:20
Del denne artikel:
0 2

Ubisoft har her til aften annonceret et nyt spil i Ghost Recon serien. Ghost Recon Breakpoint er et nyt open-world spil og det udkommer til PlayStation 4 til oktober. Mere info her og første trailer her.

Det nye Ghost Recon udspiller sig på øen Auroa og det vil indeholde en ny kampagne, som kan spilles enten alene eller i co-op for op til fire personer. PvP vil i øvrigt være tilgængelig fra launch. Som Wildlands, er Breakpoint et open world spil - en genre, hvor Ubisoft typisk brilliere.

I Ghost Recon Breakpoint er man igen et Ghost og man tager kampen op mod The Wolves, en frygtindgydende fjende. Det er en gruppe af Spec Ops solder, som har taget loven i egen hånd og for dem er der ingen regler.

Ved præsentationen viste Ubisoft en del alpha gameplay og nogle af spillets nye features, hvor man for eksempel kan bruge mudder til at kamuflere sig og man kan få skader, som alt efter hvor slemme de er, kan få indflydelse på en evner på slagmarken.

Ghost Recon Breakpoint udkommer den 4. oktober 2019 og vi vender tilbage med meget mere om spillet, efterhånden som Ubisoft frigiver det.

Indtil da, så tjek den flotte annonceringstrailer nedenfor.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her