Ubisoft: Assassin's Creed Origins sælger dobbelt så godt som Syndicate

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. februar 2018 - kl. 14:23
Del denne artikel:
0 1

Der er vist ingen tvivl om, at Assassin's Creed Origins er et af de bedste spil i serien i mange år - og det sælger da også langt bedre end forgængeren Syndicate meddeler Ubisoft.

Assassin's Creed Syndicate var det første spil i serien fra Ubisofts afdeling i Quebec og det var bestemt ikke noget dårligt spil. Assassin's Creed Origins er dog et langt bedre spil og Ubisoft har udtalt, at Origins da også sælger dobbelt så godt som forgængeren Syndicate.

Det skal dog ses i lyset af, at Assassin's Creed Syndicate udkom året efter det katastrofale Assassin's Creed Unity, som skuffede mange fans af serien med graverende fejl og store performance problemer, så det har helt sikkert smittet af på salget af Syndicate.

Origins udkom efter at serien har holdt en pause på ét år og det har sikkert også drevet salget op, da de mange Assassin's Creed fans efterhånden var godt sulten efter et nyt spil i serien.

Men når alt kommer til alt, er det dejligt at se, at Ubisoft har fået leveret et virkelig godt spil i serien og at der igen ser ud til at være en fremtid for Assassin's Creed.

Assassin's Creed Origins udkom 27. oktober sidste år og du kan læse vores anmeldelse her.

PSlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her