Ubisoft donerer 500.000 euro til restaureringen af Notre Dame

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 18. april 2019 - kl. 09:34
Del denne artikel:
1 5

Franske Ubisoft har doneret 500.000 euro til restaureringen af den brændte Notre Dame katedral, som de har brugt to år på at genskabe i Assassin’s Creed Unity.

Branden i den smukke gamle Notre Dame kirke berører alle franskmænd og også Ubisoft, som i en pressemeddelelse meddeler, at de har doneret en halv million euro til restaureringen af kirken.

Ubisoft udtaler i en pressemeddelelse:
We stand in solidarité with our fellow Parisians and everyone around the world moved by the devastation the fire caused. Notre-Dame is an integral part of Paris, a city to which we are deeply connected. Seeing the monument in peril like this affected us all. In light of Monday’s events, we will be donating €500,000 to help with the restoration and reconstruction of the Cathedral.

Katedralens originale konstruktion går tilbage til år 1163 og restaureringen vil ske med hjælp fra digitale fotos og digitale opmålinger. Ubisoft brugte to år på at genskabe katedralen i 1:1 til Assassin’s Creed Unity og der har været spekulationer om, om disse kunne bruges til restaureringen.

Ubisoft har dog sagt, at nok er Notre Dame i Assassin’s Creed Unity en af de mest detaljerede bygninger i noget spil nogensinde, så er det ikke videnskabelig genskabelse men en kunstnerisk rekonstruktion og der er nogle forskelle i størrelsesforholdet mellem de forskellige elementer i kirken. Men når det så er sagt, så har Ubisoft sagt, at de står klar med alt deres materiale, hvis der skulle blive brug for det.

Du kan selv opleve Notre Dame katedralen i Assassin’s Creed Unity, som i den næste uge kan hentes gratis fra Ubisoft Store.

Klik for større billede
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her