Ubisoft dropper Uplay Passport

Skrevet af: Hoder Jensen - 2. november 2013 - kl. 17:28
Del denne artikel:
6 0

Imens firmaer som Sony, Warner Bros. og EA har dræbt online passes, har Ubisoft holdt fast i det ikke særlige populære tiltag, men det stopper nu.

Online passes var en af de ting vi så blev indført i den nuværende generation, men her imod slutningen, har flere firmaer valgt at nedlægge de ikke særlige populære online passes, som for mange har været en ekstra udgift ved brugte spil. Men Ubisoft har holdt fast i deres Uplay Passport, som bl.a. bliver brugt på Assassin's Creed IV og netop brugen af Uplay Passport i Assassin's Creed IV har vagt en del kritik fra spillets brugere.

I Assassin's Creed IV kan man indsamle skibe, som man kan bruge til sin flåde i singleplayer delen af spillet, men netop den funktion var låst væk bag et Uplay Passport og det betød folk som ikke havde et Uplay Passport til deres Assassin's Creed IV, vil miste en betydelig funktion i deres spil. Kritikken af denne begrænsning, har fået Ubisoft til at droppe Uplay Passport i Assassin's Creed IV og det kan nu hentes gratis fra PlayStation Store.

Ubisoft oplyser samtidigt at kommende spil fra Ubisoft vil ikke gøre brug af Uplay Passport og dermed ser det ud til at vi endelig er kommet af med online passes. Vi kan derfor gå ind i næste generation med support for brugte spil og ingen gebyrer på brugte spil fuldstændig, forhåbentligt.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her