Ubisoft giver gratis DLC væk til Assassin's Creed: Unity

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. november 2014 - kl. 20:54
Del denne artikel:
9 0

Ubisoft undskylder for problemerne med Assassin's Creed: Unity med gratis DLC og gratis spil.

Assassin's Creed: Unity har haft en hård lancering, hvor spillet har været ramt af mange tekniske problemer, som den franske udvikler har kæmpet for at rette op på. Siden lanceringen har de udsendt tre større opdateringer, hvor den sidste kom i dag og flere opdateringer er på vej.

Dette er desværre ikke en fuldstændig ny situation for Ubisoft, der også havde en del tekniske problemer med de 2 sidste Assassin's Creed spil, men åbenbart har den franske udvikler alligevel syntes at problemerne med Assassin's Creed: Unity har været så slemme, at de har måtte ty til ekstra undskyldninger.

I dag har Ubisoft annonceret at udvidelsen Dead Kings, som oprindeligt var en del af spillets season pass og kostede penge, vil blive gjort gratis for alle, når udvidelsen er klar til udgivelse.

PSlife Share!

Assassin’s Creed Chronicles: China som også var en del af season pass til spillet, vil stadigvæk udkomme når det er klart, hvor det kan købes og nuværende ejere af season pass vil stadigvæk få Assassin’s Creed Chronicles: China gratis. Nuværende ejere af season pass vil yderligere få et af understående spil gratis, som erstatning for Dead Kings, der som sagt, er blevet gjort gratis for alle.

Følgende spil, kan nuværende season pass ejere vælge imellem:
* The Crew
* Far Cry 4
* Watch Dogs
* Assassin’s Creed Black Flag
* Rayman Legends
* Just Dance 2015

Systemet hvor man kan vælge hvilken spil, er ikke helt klar endnu, men Ubisoft oplyser at de arbejder på det. Ubisoft har dog allerede nu trukket season pass tilbage, så det kan ikke købes mere, sandsynligvis for at undgå folk fik adgang til nye spil som The Crew og Far Cry 4 lige billigt nok.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her