Ubisoft: The Crew vil køre 1080p/30FPS

Skrevet af: Jesper Thuesen - 27. august 2014 - kl. 09:00
Del denne artikel:
10 0

Til dem der er ved at køre træt i snakken om framerates og opløsning: Undskyld. Til jer andre: læs mere om Ubisofts forventninger til The Crew her.

Det er ikke uforståeligt, hvis mange er ved at køre træt i snakken om opløsninger og framerates i spillene på den nye konsolgeneration. Ikke desto mindre er det fortsat et af de områder, som tilrager sig stor opmærksomhed, og nu er det Ubisoft der er kommet på banen med nye informationer.

På Ubisofts forum har en community manager fortalt, at man ved udgivelsen af The Crew forventer, at spillet vil køre med 30 billeder i sekundet (FPS) og en opløsning på 1080p, vel at mærke på både PlayStation 4 og Xbox One.

Årsagen til denne oplysning skyldes, at flere beta-testere på PC har brokket sig over, at betaen har været låst til 30 FPS på PC-platformen, hvilket fik Ubisoft ud af busken. Helt specifikt skrev community manageren følgende:

The final game will run in 1080p with 30 frames per second on Xbox One, PlayStation 4 and PC, and will support up to 5760 x 1080p on PC for triple screen set-ups. Right now the team is focusing on providing an optimal experience for all players.

We can officially say that we're aiming for 60FPS on PC at launch. Our Beta build is still more performant at 30FPS, but you can expect to play at 60FPS on PC when the game is launched.


Så altså 1080p/30FPS til konsolspillerne, mens PC-spillere kan forvente at kunne presse 5760x1080p ud af spillet, hvis setuppet er hertil, samt en framerate på 60FPS.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her