Ubisoft udsætter Watch Dogs Legion og to andre spil

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 25. oktober 2019 - kl. 07:22
Del denne artikel:
1 1

I kølvandet på skuffende salg af Ghost Recon Breakpoint og til dels The Division 2, så udsætter Ubisoft tre spil, som var planlagt til udgivelse i foråret 2020.

De tre spil Ubisoft har valgt at udsætte er Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine og Gods & Monsters - alle tre spil skulle have været udkommet i foråret 2020 og to af dem, Watch Dogs Legion og Gods & Monsters havde endda fået præcise udgivelsesdatoer henholdsvis den 25. februar og 6. marts. Alle tre spil er nu udsat til “efter april 2020” siger Ubisoft.

Ubisoft CEO Yves Guillemot siger, at selv om Breakpoint så ud til at være på sporet op til udgivelsen, så er de ringe anmeldelser og salgstallene meget skuffende. Guillemot nævnte også, at der var for kort tid mellem spillene til at kunne skabe interesse for nye udgaver og her talte han om både Ghost Recon Breakpoint og The Division 2.

Der er de tre spil blevet udsat, så “there is more time between each iteration of live games and it has more development time to ensure that their respective innovations are perfectly implemented so as to deliver optimal experiences for players.”
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.