Ubisoft vil overgå Grand Theft Auto med Watch Dogs

Skrevet af: Sofus Welling Lindberg - 28. februar 2013 - kl. 20:48
Del denne artikel:
43 0

Grand Theft Auto sidder urokkeligt på tronen som kongen af sandkassespil. Alligevel vover Ubisoft at tage kampen op med deres kommende titel' Watch Dogs'.

Grand Theft Auto, eller GTA som det bliver forkortet, sidder på tronen som den førende serie i den åbne sandkasse-genre og har gjort det længe. Ubisoft mener dog at have potentiale nok i deres kommende spil 'Watch Dogs' til at vælte denne urokkelige sejrherre af tronen.

I et interview med Edge uddyber Alain Corre fra Ubisoft, hvordan de håber på at kunne skabe en ny spilserie, folk vil tage til sig:

"Vi håber med Watch Dogs at kunne skabe vores hidtil største spil-franchise. Ligesom vi gjorde med Assassin's Creed-serien."
- Udtaler Alain Corre og fortsætter:

"Grand Theft Auto er et af de største brands i spilindustrien, og med Watch Dogs vil vi gerne tilføje noget til denne genre."

Om det lykkes Ubisoft at vælte Grand Theft Auto af tronen er ikke til at sige, men efter visningen af deres gameplay-video til annonceringen af Playstation 4, står én ting klart: Vi kan forvente et spil lidt udover det sædvanlige.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.