Udvidelse til The Bureau: XCOM Declassified annonceret

Skrevet af: Tobias Thybo - 3. oktober 2013 - kl. 13:43
Del denne artikel:
1 0

Selvom den første tredjepersonsskyder i XCOM-serien først dukkede op i sidste måned, kan 2K Games allerede nu afsløre DLC-pakken Hangar 6 R&D.

En ny historiebid er på vej til shooteren The Bureau: XCOM Declassified. Pakken, der går under navnet Hangar 6 R&D, kommer til at tage udgangspunkt i tiden før historien i Declassified, der udkom i august i år. Det fortæller Harley White-Wiedow, Lead Designer til 2K Games' officielle blog.

Ifølge Harley White-Wiedow har især ønsket om at udvide historiens universers og dets karakterer fået mest opmærksomhed med pakken:

”Hangar 6 R&D er en mulighed for spillere at fordybe sig i nye karakterer og historier placeret i samme ikoniske 1960-periode som The Bureau. Udviklerholdet hos 2K Marin ville gerne udforske, hvordan det var at være en del af The Bureau før og under den oprindelige invasion, og derfor foregår denne DLC (Downloadable Content, red) før Agent Carters rekruttering i organisationen.”

Harley White-Wiedow tilføjer, at der stadig bliver fokus på store ildkampe med på holdbaseret taktik.

The Bureau: XCOM Declassified var den tredjepersons-shooter i den gamle taktik-serie. Hvor de forhenværende spil blandt andet blev grundlagt af udviklerne MicroProse og senere Hasbro Interactive, blev Declassified udviklet under filialer af udgiveren 2K Games.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her