Udvikler: The Last Guardian ude af mine hænder

Skrevet af: Tobias Thybo - 19. november 2013 - kl. 12:16
Del denne artikel:
0 0

Skaberen Fumito Ueda beklager den lange ventetid for The Last Guardian og tilføjer, at han ikke kan gøre mere for at få spillet i butikkerne.

Ico og Shadow of the Colossus er fast inventar på en hvilken som helst spilhylde med lidt selvrespekt. Men samlingen mangler en tredje og sidste brik i The Last Guardian, der efterhånden har været undervejs i størstedelen af Playstation 3s levetid. Og skaberen Fumito Ueda beklager forsinkelsen mere end de fleste:

”Bortset fra produktionen på den korte bane er jeg mere end noget forfærdeligt ked af, at jeg af flere årsager har ladet mit publikum vente i så lang tid.”, siger Fumito Ueda til Edge til spærgsmålet om, hvor svære de seneste 8 års spiludvikling har været.

Ueda forlod for snart to år siden Sony, men har altså stadig The Last Guardian at tage sig af. Og for ham er det endnu ikke et spørgsmål om manglende kreativitet:

”At fastholde motivation handler fuldstændig om at lave noget stort. En hobby eller alkohol kunne hjælpe med at genopfriske dig kortvarigt, men de motiverer ikke kreativiteten. Derudover er de oprindelige holdmedlemmer fra Ico og SOTC lige så kræsne om detaljer, som jeg er. Jeg vil altid skabe noget hurtigt, og jeg vil altid forøge produktionsmængden.”

Ueda tilføjer, at The Last Guardian ikke længere er hans bord, når det kommer til udgivelse:

”I forbindelse med The Last Guardian var mit kreative arbejde stort set færdigt for lang tid siden, men detaljerne omkring hvornår, hvor og hvordan det bliver færdigt, er helt ude af min kontrol.”

The Last Guardian ventes stadig at udkomme på PS3, men der er altså ingen tidsplan for udgivelsen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her