Udvikling af Mirror's Edge 2 er stoppet

Skrevet af: Martin Grænge Hansen - 14. februar 2011 - kl. 22:57
Del denne artikel:
17 0

Electronic Arts egen Patrick Söderlund har officielt bekræftet, at efterfølgeren til Mirror's Edge er sat på pause. Læs hvorfor herinde.

Electronic Arts egen Patrick Söderlund fortæller, at Mirror's Edge kort og godt ikke levede op til firmaets forventninger, hvilket betyder at de nu har valgt at udsætte efterfølgeren på ubestemt tid.

Internt er Electronic Arts blevet præsenteret for prototyper, men valgte ikke at springe med på vognen. Det betyder at alle involverede parter - navnligt folkene fra DICE - arbejder på andre projekter. Patrick Söderlund fortæller selv at Mirror's Edge er et projekt der står hans hjerte nært, men tilføjer samtidig, at det er svært at drive en virksom på den baggrund.

Det projekt som DICE arbejder på forventes helt åbentlyst at være Battlefield 3 ... Ja, hvad skulle det næsten ellers være?
Om vi ser Mirror's Edge og Faith engang i fremtiden er uvidst, men eftersom 1'eren bestemt ikke var et dårligt spil, så kan man da håbe at en 2'er en dag bliver en realitet. Potentialet synes at være der.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.