Ugen der gik - uge 3

Skrevet af: Frederik Hausner Petersen - 24. januar 2010 - kl. 20:51
Del denne artikel:
6 0

I løbet af denne uge har PSlife.dk fået en hel del nye funktioner.

I løbet af denne uge har PSlife.dk fået en hel del nye funktioner.

For præcis en uge siden startede vi vores nye tiltag, som går ud på, at vi giver en ugentlig opsummering af, hvad der foregår her på PSlife.

Nu er det så anden udgave af "Ugen der gik", og denne uge er ikke just gået stille for sig. Vi har både fået gamercards til siden, hele tre nye anmeldelser samt fået på plads, at der ikke kommer mere indhold til Burnout Paradise. Alt dette og meget mere længere nede i nyheden.

Ugen blev skudt igang med annonceringen af efterfølgeren til DJ Hero. Det var i et interview med Game Informer, hvor Activisions Bobby Kotick afslørede, at DJ Hero ikke bare var et engangsprojekt. Han udtaler følgende: "Jeg synes, at DJ Hero er et rigtigt innovativt produkt, og jeg kan ikke vente til, at I ser næste års udgave".

Det var også i starten af ugen, vi kunne vise jer den seneste trailer til Segas olympiadespil, Vancouver 2010. I spillet, som allerede er udkommet herhjemme, kan man deltage i 14 forskellige vintersportsgrene, blandt andet bobslæde, skihop og skøjteløb. Se traileren her.

Men det var ikke kun vintersportsgrene, vi havde fornøjelsen af at vise jer. Vi kunne også vise jer en ny trailer til Aliens vs. Predator med navnet, "Kill Moves". Se traileren her.

Og så kommer ugens højdepunkt: PlayStation 3 gamercards fandt sin vej til PSlife. Det har krævet rigtig meget arbejde, men det har uden tvivl været det hele værd. Gamercardet bliver automatisk opdateret et par gange om dagen, så det eneste, du selv skal gøre, er at synkronisere dine nyindhøstede trofæer på din PlayStation 3-konsol. Gamercardet er desuden også udstyret med en Score og et Community User Level system. Sidstnævnte er en indikation af din aktivitet her på PSlife.dk. Tallet er afhængig af, hvor mange indlæg du har skrevet på siden. Det maksimale man kan opnå lige nu er level 9. Dog er det også muligt at støde på andre Community User Levels end tal. De betyder følgende:

X - Redaktør
C - Community manager
S - Skribent
M - Moderator
§ - Bortvist bruger


Og så har vi det med den score. Den bliver beregnet ud fra, hvor mange trofæer du har af hver type. Der gives forskellige points alt efter hvilke trofæer, du har. De bliver fordelt på denne måde:

Platin, 15 points
Guld, 5 points
Sølv, 2 points
Bronze, 1 point




Electronic Arts sendte også en lidt besynderlig trailer ud om Skate 3. Denne trailer fortæller nemlig lidt om fordelene ved at forudbestille spillet. Se traileren her.

Samme dag som vi fik implementeret PlayStation 3 gamercards til siden, kunne vi også løfte sløret for to anmeldelser. Disse var Dark Void og Planet 51.

Vi fik også fingrene i trofælisten til Army of TWO: The 40th Day.

Mange gamere verden over blev også skuffede, da Sony Computer Entertainment officielt annoncerede, at Motion Controlleren var forsinket til efteråret 2010. Det var ellers meningen, at Sonys svar på Wii-controlleren skulle have udkommet allerede til foråret i år. For at Motion Controlleren virker, kræver det, at man også har PlayStation Eye.

Nu er det slut med mere indhold til Burnout Paradise. Criterion Games har nemlig via deres Twitter-profil meldt ud, at der ikke kommer mere. Man kunne så håbe på, at de sætter alt fokus på deres første Need for Speed spil i stedet for.

Så sent som i onsdags kunne vi løfte sløret for endnu en anmeldelse. Denne anmeldelse er den nyeste på PSlife, og det er naturligvis Darksiders, jeg snakker om.

Nyt indhold finder frem til Uncharted 2 i næste uges PlayStation Store opdatering. "PlayStation Heroes", hedder pakken. Den vil indeholde følgende skins til online multiplayer: good Cole, evil Cole og Zeke fra Infamous, Sgt. Nathan Hale og Chimera Hybrid Soldier fra Resistance-serien, Helghast Trooper og Tomas "Sev" Sevchenko fra Killzone 2.

Et par nye billeder fra Just Cause 2 har også fundet vejen til PSlifes billedarkiv. Du kan se de fem nye billeder ved at klikke her.

Som en afslutning på denne uge vil jeg gerne påminde jer alle om, at vi her på PSlife har et blogsystem, som I er mere end velkomne til at bruge. Du kan læse meget mere om det med at få sin egen blog ved at trykke her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.