Unity nu klar med PlayStation Vita support

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. januar 2014 - kl. 17:53
Del denne artikel:
3 0

Den populære spilmotor Unity, som findes til næsten alle spil platforme der findes, har nu også support for PlayStation Vita.

Den danskudviklet spilmotor Unity, som oprindeligt startede med support for IOS, men senere hen har tilføjet et utal af platforme, deriblandt PlayStation 3 og PlayStation 4, har nu udvidet supporten til også at dække PlayStation Vita.

Unity har i dag annonceret at nyeste udgave af deres motor nu fuldt understøtter PlayStation Vita og de funktioner PlayStation Vita har, hvilket betyder at spiludviklere der bruge Unity motoren, får lettere ved at udvikle spil til PlayStation Vita.

Supporten for PlayStation Vita er naturligvis sket i samarbejde med Sony og forskellige spiludviklere, deriblandt Zoinkgames, som står bag spillet Stick It To The Man, som er den første Unity titel til PlayStation Vita.

PSlife Share!

Pavillion er en kommende Unity titel, som udkommer til PlayStation Vita og PlayStation 4.


Unity bruges i dag, i mange forskellige typer spil og startede oprindeligt til de mobile platforme og har videre bredt sig til andre platforme, hvilket betyder at Unity bruges i spil som République, Max: The Curse of Brotherhood, Pillars of Eternity, Wasteland 2, Gone Home og mange flere. Titler der ikke findes til PlayStation, men grundet de bruger Unity motoren, vil kunne porteres over til PlayStation konsollerne, med betydeligt mindre arbejde for udviklerne bag spillene.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her