Velkommen til det nye PSlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 25. februar 2017 - kl. 02:21
Del denne artikel:
20 35

Det har været længe undervejs, men nu er vi endelig gået i luften med vores nye design som udover udseendet også fører en masse ny funktionalitet med sig, ikke mindst trofæsektionen har fået et stort løft. Læs mere here.

For cirka en måned siden meldte vi ud, at PSlife i løbet af marts måned ville få et gevaldigt spark bagi og blive relanceret med ny energi, ny redaktion og ikke mindst det nye layout.

Udover at selve designet er opdateret kraftigt, så er der også kommet en række ny funktionalitet til, her er et par af dem som jeg synes at jeg ville fremhæve - resten falder I jo nok over med tiden.

- Forbedret trofæ-sektion.
- Nyt design til gamercardsne i forummet.
- Videoer direkte i nyhederne, eller direkte links til nyhederne.
- Direkte links fra forsiden til anmeldelser, previews, artikler og videoer mv.
- +1 funktion, så man kan like andres kommentarer, både i nyheder og i forummet
- ‘Heart’ funktion, så vi kan se hvilke artikler vores brugere godt kan lide
- Mere simpelt layout og større tekst gør det nemmere at læse, også på mobile-enheder
- "Næste" og "Forrige" navigering under nyhederne
- Større baggrund på anmeldelserne
- Handelskommentarer fremgår nu under brugerens profil i Køb/Salg-fora, så det er nemmere at se og afgive kommentarerne.
- Bedre søgning på anmeldelserne under menupunktet "Anmeldelser"
- Forbedret login-funktion
- Kommunikation med siden er nu over https / SSL
- Mulighed for søgning i vores nye prisdatabase


For de mere tekniske, så har vi også benyttet chancen til at skifte over til HTML5 og UTF-8 og så er siden blevet noget bredere - hvilket betyder at billeder i eksempelvis blogs nu kan have en bredde på 820 pixels. Designet er lavet af Palle, og kodningen er lavet af Casper, Thor og undertegnede.

Vi synes selv at resultatet er blevet rigtig godt, og samtidig giver det os bedre mulighed for videreudvikling af siden fremover, ikke mindst indenfor de muligheder vi har med trofæer og leaderboards.

Eftersom vi nu er skiftet over til at køre ren HTTPS, så betyder det også at billeder som er indsat i eksempelvis vores forum og som ikke kommer fra en kilde/webside der supporterer HTTPS, ikke længere vil blive vist. For de kilder som rent faktisk supportere HTTPS, så har vi sørget for automatisk at sørge for at de virker som hidtil. Vi anbefaler selvfølgelig altid, at man bruger vores Share service til billeder.

Til sidst kan jeg lige nævne, at vi arbejder på at rette nogle småfejl hist og her - men at du selvfølgelig meget gerne må sige til hvis du falder over noget som ikke virker - du kan skrive om fejl i denne tråd i vores forum.

Vi håber at I vil tage godt imod det, og kaste jer over de nye muligheder.

Log ind og stem
35
Der er 35 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her