Wander annonceret til PlayStation 4

Skrevet af: Jesper Bruno - 20. november 2014 - kl. 10:24
Del denne artikel:
3 0

Et spil der fokuserer på udforskning af landskaber, dyr og gamle templer, men hvad med fjenderne?

Wander er en kommende titel til PlayStation 4, skabt af et mindre udviklingshold i Australien, som går under samme navn som spillet.

Loki Davison fik ideen bag spillet baseret på hans synspunkt om mangel på spil som ikke primært fokuserer på kampene, bosserne, og fjenderne. Dette samt interessen for fokus på musik, udforskning og især rejsen til oplevelser, han forklarede i et interview at han rejste meget i Asien og fandt inspiration her.

“I was somewhat of a nomad for a long time. I wandered around Central Asia, Siberia, the Arctic and Himalayas. Growing up I played a lot of MUDs (text based MMO games) and wanted to make a game that was atmospheric, relaxing and multiplayer. Wander draws on a lot of that experience. I wanted to collaboratively explore in a game.” – Loki


PSlife Share!

Hele ideen I spillet er rejsen og udforskningen som starter I en skov, hvori man leder efter svar på de spørgsmål spilleren ville stille sig selv, ved at pludselig befinde sig I denne mystiske skov, uden viden omkring området, sig selv eller skabelserne omkring sig.

Multiplayer spiller en stor rolle i spillet, man har mulighed for at møde ligesindede og dele information samt hjælpe hinanden, ukendte lyde og musik vil ifølge udviklerne skabe nysgerrighed hos spilleren, og give dem motivationen til at forfølge disse og finde nye områder på måder som ikke er set traditionelt i genren, som for eksempel at ændre sin egen skikkelse eller form, så spilleren kan flyve, svømme og derfor udforske på andre måder end blot at bevæge sig til fods.

PSlife Share!

Spilbare karaktere i Wander inkludere blandt andet et levende træ, en fugl, og mange flere indtil videre ukendte typer, som hver især har hver deres måde at interagere med andre på, hver af disse karakter typer har også hver deres kulture og historier.

Wander udkommer marts 2015 på PlayStation 4.

En teaser trailer kan ses her

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her