We Happy Few på vej til PlayStation 4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. august 2017 - kl. 09:06
Del denne artikel:
2 3

Compulsion Games har annonceret, at deres We Happy Few nu også kommer til PlayStation 4 og at spillet udkommer både digital og i butikkerne til marts næste år.

Tidligere har We Happy Few været annonceret til PC og Xbox One og har været i Early Access/Game Preview på de to platforme i noget tid. Nu er den fulde udgivelse så blevet annonceret og nu er spillet også på vej til PlayStation 4. Gearbox Software vil stå for retail udgaven, mens Compulsion Games selv står for den digitale udgivelse.

We Happy Few er et rogue-like survivalspil og det udspiller sig i en opdigtet by i England kaldet Wellington Wells. Årstallet er 1964 og i modsætning til hvordan den rigtige historie ser ud, så formåede Tyskland at invadere England under anden verdenskrig. For at få dem ud af landet igen, så måtte indbyggerne gøre noget der var så slemt, at de efterfølgende er nødt til at spise nogle lykkepiller for holde skyldfølelsen tilbage og glemme det onde der skete, så samfundet ikke kollapser.

Som spiller styrer an en såkaldt "Downer", hvilket er det man kalder de indbyggere der ikke har lyst til at spise lykkepillen Joy. Downere er ikke populære hos de øvrige indbyggere, som angriber dem hvis de ser dem - målet er nu at komme ud af den lukkede by uden at blive slået ihjel.

We Happy Few har en meget unik visuel stil og der ser ganske interessant ud. Spillet udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 13. april 2018.

Se den nyeste trailer her
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her