Whistleblower udvidelsen til Outlast dateret

Skrevet af: Jesper Thuesen - 10. april 2014 - kl. 10:41
Del denne artikel:
3 0

Fik du ikke helt nok af Outlasts uhyggelige univers, så kan du godt begynde at glæde dig. Udvidelsespakken med navnet Whistleblower er på vej.

Red Barrels har løftet sløret for udgivelsesdatoen for den kommende DLC-pakke til Outlast, Whistleblower. Pakken vil udkomme d. 7. maj 2014 på PlayStation 4, og ud fra Red Barrels' beskrivelse, så er der lagt op til endnu mere uhygge.

I Whistleblower spiller man som Waylon Park, en softwareingeniør der arbejder for selskabet Murkoff, og også manden der fortalte hovedpersonen fra Outlast, Miles Upshur, at noget var helt galt på sindssygehospitalet Mount Massive.

Red Barrels fortæller, at Waylon Park oprindeligt var en loyal medarbejder overfor Murkoff, men efter at have set de vanvittige eksperimenter, som selskabet udførte på de indsatte, mistede han tiltroen til, at selskabet arbejdede i den gode sags tjeneste.

Prisen på Whistleblower-udvidelsen er dog ikke blevet oplyst af Red Barrels, men vi følger naturligvis op på dette, så snart der er yderligere informationer.

I mellemtiden kan du læse vores anmeldelse af Outlast, som bestemt er en titel, der er værd at gennemspille.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her