Yooka-Laylee er færdigt

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 31. januar 2017 - kl. 15:49
Del denne artikel:
0 0

Playtonic Games har i dag meddelt, at 3D platformeren Yooka-Laylee er færdigt og har bekræftet udgivelsesdatoen til april.

Yooka-Laylee er et 3D platformspil skabt af Playtonic Games, der består af tidligere Rare medarbejdere, som har arbejdet på Donkey Kong Country trilogien til Super NES og Banji-Kazooie til Nintendo 64. De har et stykke tid gået og puslet med ideen om, at lave deres egen efterfølger til Banjo-Kazooie og Donkey Kong Country spillene, men da Rare ejer rettighederne til disse navne, har de skabt Yooka-Laylee og brugt deres store erfaring fra de to førnævnte spil, til at skabe noget nyt og spændende.

Playtonic Games har finansieret spillet på Kickstarter og forsøgte i starten at rejse 175.000 pund til udviklingen af spillet – men nåede inden tidsfristen at få hele 2 millioner pund ud af det. Det betyder, at spillet nu udkommer til en lang række platforme, nemlig Playstation 4, Xbox One, Windows, Linux og Mac OS – og til Xbox One og Playstation 4, kommer der også en fysisk udgave på disk, hvis man skulle foretrække dette. WiiU versionen er blevet droppet til fordel for en Nintendo Switch udgave, som kommer på et senere tidspunkt.

I en udtalelse har Playtonic Games sagt:
"We couldn't have reached this moment without the incredible support of our backers, fans, family and friends across the games industry. Thanks again for your unwavering enthusiasm for our studio. We'd also like to thank our many Nintendo fans for their continued patience and understanding while we form our plans. We hope to make your platform of choice a great place to experience Yooka-Laylee in the future."

Yooka-Laylee udkommer den 11. april.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her