Yoshida besvarer: Derfor er PS4 opdateringerne så simple

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 4. juli 2014 - kl. 15:23
Del denne artikel:
9 0

Shuhei Yoshida forklarer hvorfor PlayStation 4 ikke kan det samme som PlayStation 3 og hvorfor PlayStation 4 stadig har så mange mangler.

Shuhei Yoshida bliver på sin Twitterprofil hver dag stillet en masse spørgsmål omkring PlayStation. Mange af disse spørgsmål går på, hvorfor PlayStation 4 kun får simple opdateringer, hvorfor den ikke kan det samme som PlayStation 3 kan, og hvorfor Sony har valgt at fjerne funktioner på PlayStation 4, som PlayStation 3 altid har kunnet.

Shuhei Yoshida har i en samtale med Mark Cerny, svaret således på ovennævnte spørgsmål:

”PlayStation 4 ejerne troede at alle funktioner der eksisterede på PlayStation 3, ville være på PlayStation 4 på dag 1. Det troede de selvom arkitekturen på de to systemer er meget forskellige. Systemsoftwareteamet bliver nødt til at lave alle funktionerne på PlayStation 4 fra bunden, én efter én. Så vi har stadig masser arbejde at gøre.”


Sony har altså ikke valgt at fjerne funktioner på PlayStation 4, men opbygger i stedet deres nye PlayStation 4 med funktioner helt fra bunden, netop fordi PlayStation 3 og PlayStation 4 benytter sig af to vidt forskellige arkitekturer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her