50 Cent: Bulletproof

Anmeldt af: - 3. januar 2006 - kl. 14:47
Del denne artikel:
0 0

Teaser: Som så mange andre superstjerner indenfor film, musik og spil har den hårde gangster 50 Cent nu kastet sig over konsollerne. Om det er en god eller skidt ide, kan du læse mere om her.

Da jeg er en stor elsker af den ærkeamerikanske sport basketball, har jeg altid fulgt sporten i den hårde NBA liga meget nøje. Og som mange, der kender til basket, nok vil være enige med mig i, så hører tung gangster-rap og lækre hiphop beats ligesom med til hele basketballmiljøet. Derfor har 50 Cent’s både gode og dårlige numre alle været en tur omkring min mp3afspiller, siden den amerikanske rapper og hans slæng G-Unit blev populære. Nu har 50 Cent så ikke længere nok i musikken og har for nylig både udgivet en selvbiografi og og et spil, og som om det ikke er nok, er han for tiden igang med indspilningen af sit svar på Eminems 8 Mile.

Men nu skal det hele jo ikke handle om film, musik og bøger. Det skal selvfølgelig handle om 50 Cent’s spil, der har fået undertitlen Bulletproof, men vi kommer ikke helt udenom musikken, da det er spillets absolut største force.

Slutteligt vil jeg, inden den reelle anmeldelse begynder, undskylde for længden af anmeldelsen. Men jeg har engang fået at vide, at hvis man ikke har noget positivt at sige om noget, så skal man helt lade være med at sige noget, og da (som I nok har gættet) der ikke er ret meget positivt at sige om 50 Cent Bulletproof, har jeg valgt at holde mig til de ting, der irriterer mig mest.

50Cent

Gameplay
Når man køber 50 Cent Bulletproof, vil man se på coveret, at det er Terry Winter, der står bag spillets historie. For dem, der ikke kender til Terry Winter, kan vi afsløre, at det er manden bag den store hitserie Sopranos, som har kørt både på TV2 og TV2 Zulu.

Når man opdager, at Terry Winter har lavet historien, vokser ens glæde og forventninger stødt opad, indtil man rent faktisk prøver spillet og opdager, at historien i spillet er optrent lige så dårlig som kontrollen og AI’en.

Godt nok får man at vide på coveret, at fjendernes AI er helt i top, og det er da også meget muligt, men det hjælper jo ikke ret meget, når 50’s homies fra G-Unit er fuldstændig blottet for alle spor af AI. Selv i de mest intense skuddueller, hvor kuglerne flyver om ørerne, har de AI kontrollerede venner en irriterende tendens til at stille sig lige foran 50 Cent. Men selvom det er godt at have lidt at gemme sig bagved, bliver det utrolig generende i længden. Hvis man vil have et skjold, kan man bare tage en fjende som gidsel.

Hvad angår spillets kontrol, er det min mening (efter at have spillet Bulletproof), at gangsterrappere og hiphoppere altid går rundt i en stærkt alkoholiseret tilstand, for det er det indtryk, man får, når man har spillet 50 Cent Bulletproof i cirka 1½ minut.

Grafik
Grafisk er der ikke noget overraskende i Bulletproof. Godt nok er G-Unit og de andre stjerners karakterer animeret så godt, at man ikke er i tvivl om, hvem der er, man ser på skærmen. Men udover det minder spillet grafisk meget om spil som kill.Switch eller Devil May Cry (dog uden den gotiske stil).

50Cent

Bulletproof byder også på et par mellemsekvenser, der alle byder på lækkert stemmeskuespil fra de respektive rappere, men desværre er der ikke noget rigtig guf for øjnene, så det bliver en lidt lunken fornemmelse, man sidder tilbage med.

Lyd
Som sagt er musik- og lydsiden spillets absolut største styrke. Hele soundtracket består (selvfølgelig) af numre, der bliver fremført af enten 50 Cent selv, G-Unit eller folk som Dr. Dre og Eminem (som begge desuden spiller en rolle i spillet).

Der er nok selvsagt, at al musikken ligger i den mere tunge ende af gangsterrappen, men det ville også være kedeligt at spille en gangster, hvis man hørte et soundtrack lavet af f.eks. Sugarbabes.

Hvad angår stemmeskuespillet, så ligger 50 Cent og G-Unit selv stemmer til deres respektive karakterer, og Dr. Dre og Eminem leverer varen som henholdsvis den smarte veteran Grizz og Detektiv McVicar.

Holdbarhed
50 Cent Bulletproof er et rent singleplayerspil uden de store dikkedarer. Så ligeså snart man har spillet det igennem første gang, er der ikke så meget mere at komme efter. Dog kan man låse op for forskellige musikvideoer med hvem ellers 50 Cent.

50Cent

Man kunne godt ønske sig, at der var gjort lidt mere ud af singleplayerdelen og måske endda en mulighed for noget 2-player co-op.

Overall
Alt i alt er 50 Cent Bulletproof et ganske gennemsnitteligt actionspil, der ikke byder på nogle banebrydende tiltag. Er man dog bare en smule fan af 50 Cent, G-Unit eller forfatter Terry Winter, bør man give spillet et kig trods den dårlige historie, kontrol og AI. Det anbefales dog, at man enten finder en demo eller låner spillet, inden man bestemmer sig for, om det er ens surt tjente penge værd.

Personligt er jeg lidt ked af, at mit indtryk af 50 Cent som idol, har fået et ordentlig dyk nedad efter denne fiasko af et konsolspil.
Gameplay:4.0
Grafik:5.0
Online:
Holdbarhed:3.0
Overall 4.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.