Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 13. april 2020 - kl. 08:44
Del denne artikel:
1 3

En af de bedste kampagner nogensinde er blevet moderniseret til 2020 standarder. Men det er som om at der mangler noget...

I 2009 udkom Call of Duty: Modern Warfare 2 og det havde en af de bedste kampagner nogensinde. Den var hæsblæsende, varieret og bare skruet virkelig godt sammen - nu er denne blevet fuldt opdateret til 2020 standarder og vi har set nærmere på, om den stadig holder.Det er tiden for de store remasters. På bare lidt mindre end to uger, er der udkommet tre store remasters, nemlig denne Call of Duty: Modern Warfare 2, Resident Evil 3 og ikke mindst Final Fantasy VII. Og det er ikke bare sløve remasters, nej det er fulde remasters, hvor spillene er blevet bygget op igen og opdateret til 2020 standarder - og i Final Fantasy VII’s tilfælde, er der nærmest tale om en genfortolkning af en klassiker.

Som navnet Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered afslører, er det kun kampagnen fra Modern Warfare 2 som er blevet moderniseret her. Det er omkring en tredjedel af Modern Warfare 2, da hverken multiplayer eller Special Ops delen er inkluderet. Det kan virke som en lidt underlig beslutning kun at opdatere en mindre del af spillet, men Activisions forklaring er, at de ikke vil opdele multiplayerbasen mellem dette spil og det gratis Call of Duty: Warzone, som netop har rundet 50 millioner spillere.Da det nærmest kun er en tredjedel af Modern Warfare 2 som er blevet remastered her, så burde prisen vel også nærmest være en tredjedel af hvad vi normalt betaler for en remaster af denne type. Det er desværre ikke helt tilfældet. En remaster sælges sjældent til fuld pris, måske typisk et sted mellem 300 og 400 kr - nok nærmere de 300 kr., så derfor kan prislappen på 185 kr. umiddelbart lyde lidt høj, når man tænker på at man altså kun får en bid af det fulde spil.

Nå, nu har vi fået alle de her lidt underlige ting, der lige springer i øjnene, omkring Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered ud af verden - hvordan er en af de bedste kampagner så blevet opdateret?Hovedhistorien handler om Taskforce 141, den ypperligste vestlige kampenhed som findes. Taskforce 141 er blevet sat ind overfor nogle russiske nationalister anført af Vladimir Makarov, der ved hjælp af terroraktioner har ført verden i en uheldig retning, og Rusland og USA er nu mildest talt ikke gode venner mere. Jagten går nu ind på at finde Makarov og det er selvfølgelig de hårde hunde fra Taskforce 141, der egner sig bedst til dette job.

I løbet af historien bliver man kastet rundt over flere forskellige kontinenter og skal udføre missioner både til lands, til vands og i luften. Det ene øjeblik sniger man sig ind på en fjendtlig luftbase i ly af en snestorm og det næste kæmper man sig igennem den brasilianske favela eller en amerikansk forstad, for igen kort efter at befri en række gidsler fra en russisk boreplatform. Den kontroversielle “No Russian” mission er også inkluderet, hvor man, som undercover side om side med Makarov, skal deltage i en terroraktion i en russisk lufthavnsterminal, hvilket resulterer i hundredvis af døde civile og politifolk. Man kan dog vælge at springe den mission over, hvis man ikke ønsker at gennemføre denne del af historien, for den er ER ret kontroversiel.Indholdet i denne remaster er stort set identisk med den originale kampagne. Nogle af dialogerne er ændret en smule og som en god ting, kan man nu bruge de 45 intels som kan finde rundt omkring til noget, da de lukker op for forskellige modifikationer til spillet. Både seriøse og ganske morsomme modifikationer. Det er nu også muligt at få radiokommunikationen ud gennem højttalerne i din DualShock 4 kontroller og det lyder overraskende fedt.

Canadiske Beenox har gjort et fremragende stykke arbejde med at få den visuelle del af originalen fra 2009 opdateret til 2020 standarder. Grafikken har fået en gennemgribende overhaling. Animationerne er blevet væsentligt forbedret, omgivelserne er blevet skarpere, ansigterne er langt mere detaljeret, lyssætningen er mere realistisk og tilførelsen af HDR giver hele spillet et mere realistisk visuelt udtryk.Man skal se godt efter, hvis man skal finde spor på at det her er et spil, der er mere end 10 år gammelt. Alderen kan ses på, at kampagnen minder lidt om et lineært skydetelt, men den holder stadig og den er lige så hæsblæsende og fantastisk godt skruet sammen, som man husker den første gang man oplevede den - og hvis du aldrig har spillet den, er det nu du skal gøre det. Den bliver formentlig aldrig bedre end det her.

Det er dog lidt svært at se bort fra, at nærmest to-tredjedel af Modern Warfare 2 mangler, men hvis du er på udkig efter en hæsblæsende singleplayer oplevelse, så er denne remaster et glimrende bud - du må bare ikke være sart, for der er nogle pænt ubehagelige sekvenser ind imellem.
+ Kampagnen er stadig blandt de bedste nogensinde, kraftigt opdateret grafik, massiv lydside
En stor del af den fulde pakke mangler, derfor lidt høj pris
Gameplay:8.5
Grafik:8.5
Online:-
Holdbarhed:6.0
Overall 8.0
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.