Crash Bandicoot 4: It's About Time

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 14. marts 2021 - kl. 22:36
Del denne artikel:
0 2

Crash Bandicoots seneste eventyr er blevet opdateret til PlayStation 5 og det er blevet endnu smukkere end tidligere. Læs anmeldelsen af Crash Bandicoot 4: It’s About Time her.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time er det første nye hovedspil i Crash Bandicoot serien i mere end 20 år og det udkom til blandt andet PlayStation 4 tilbage i oktober sidste år - kort før de nye konsoller landede. Nu er spillet blevet opdateret til PlayStation 5.Spillet er indholdsmæssigt fuldstændig identisk med PlayStation 4 udgaven, så hvis du vil læse den fulde anmeldelse af Crash Bandicoot 4: It’s About Time, så kan du gøre det her. Denne anmeldelse fokuserer hovedsageligt på PlayStation 5 opdateringerne.

Det første man bemærker når man starter Crash Bandicoot 4: It’s About Time op på ens PlayStation 5, er naturligvis indlæsningstiderne, der er blevet forkortet en del. Det bliver man rigtig glad for i løbet af spillet, efterhånden som sværhedsgraden begynder at blive en alvorlig forhindring og man vil skulle prøve igen, igen og igen. Så er det dejligt, at der ikke skal ventes mere end en håndfuld sekunder, før man er i gang igen.Den største forbedring er naturligvis på den grafiske side. Spillet var allerede rigtigt pænt til PlayStation 4, men grafikken er nu blevet opdateret til 4K ved 60 frames i sekundet og det ser absolut fantastisk ud. Grafikken kører helt flydende og den legesyge tegneseriegrafik kommer virkelig til sin ret her og det står helt knivskarpt. Crash Bandicoot 4: It’s About Time til PlayStation 5 er et af de smukkeste platformspil du kan opdrive i øjeblikket.

Der er dog lidt med mellemsekvenserne. Nogle af dem bruger ingame grafikken og de står jo stadig knivskarpt og i 4K, men her kan frameraten falde lidt under 60 frames ind imellem. Så er der andre mellemsekvenser, der ligner er de stadig er renderet ved en lavere opløsning og de står nu mere sløret i forhold til den knivskarpe in-game grafik. Det bemærkede man ikke i PlayStation 4 udgaven, men det gør man her og det er synd at disse ikke har fået helt samme kærlighed som resten af den visuelle side.De andre PlayStation 5 opdateringer er mere afdæmpede. Der gøres brug af de adaptive triggere, men kun når man spiller med Dingodille og Tawna, da de to gør brug af den højre adaptive trigger til deres unikke våben. Coco og Crash gør ikke brug af dem og det er jo trods alt de to karakterer man spiller mest med, så det er ikke meget man mærker til DualSense controllerens unikke features og slet ikke nok til at ændre oplevelsen af spillet. Man kunne have håbet på, at Toys for Bob havde haft samme ambitioner for DualSense controller implementationen som udviklerne bag Astro’s Playroom og Sackboy havde. Men det var ikke tilfældet. Endelig bydes der også på 3D lyd, men om det tilfører det helt store til spillet kan jeg være lidt i tvivl om.

Jeg vil ikke sige jeg er skuffet over PlayStation 5 opdateringerne, men det er som om, at Toys For Bob ikke er gået hele vejen. Den nye grafiske side er absolut fremragende, men de lidt slørede mellemsekvenser og den højest middelmådige implementering af DualSense funktionaliteterne mudrer billedet en smule.Når det er sagt, så er Crash Bandicoot 4: It’s About Time til PlayStation 5 præcis lige så fremragende, frustrerende svært og vanedannende som det var til PlayStation 4. Det er stadig et virkelig godt spil og denne PlayStation 5 udgave er den ultimative udgave, da den ganske enkelt bare bygger ovenpå den allerede glimrende udgave til PlayStation 4.

Har du allerede Crash Bandicoot 4: It’s About Time til PlayStation 4, kan du gratis opgradere til denne PlayStation 5 version og også overføre dit gemte spil fra PlayStation 4, så du kan fortsætte hvor du slap på PlayStation 5.

Så alt i alt kan det opsummeres sådan her: En noget blandet opdatering til PlayStation 5, stadig et virkelig godt og underholdende platformspil.
+ Knivskarp og farverig 4K grafik, 3D lyd, stadig fremragende gameplay og god variation
Nogle af mellemsekvenserne er ser lidt slørede ud, noget sløj DualSense implementering, kan være frustrerende svært
Gameplay:8.0
Grafik:9.0
Online:-
Holdbarhed:9.0
Overall 9.0
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.