Dancestar Party Hits

Anmeldt af: Jakob Kofod - 10. oktober 2012 - kl. 09:00
Del denne artikel:
0 0

London Studios er klar med efterfølgeren til sidste års Dancestar Party.

Sidste år lancerede Sony Computer Entertainment deres Move baserede Dancestar Party med London Studios bag roret - folkene der tidligere har bragt os endeløse rækker af succesformularen Singstar. Det var en titel, der ikke umiddelbart formåede at udnytte Move systemets fulde
potentiale, da simulering af fuldkropsdansekoreografier udelukkende ved brug af én Move controller blev en smule useriøst og mangelfuld.

Desværre har London Studios ikke formået at videreudvikle Dancestar konceptet i denne omgang. Det betyder, at der nærmest er tale om en udvidelsespakke til spillet i stedet for en decideret opfølger. Dette bliver især tydeligt, når man hurtigt bladrer igennem spillets menusystem, som er
stort set identisk med menusystemet i sidste års spil.


Spillet byder på 40 nye sange, som man kan danse til, og intet mindre end 160 helt nye danse moves, så man rigtig kan få pulsen op. Sangudvalget i Dancestar Party Hits er rigtig godt, de har med de 40 sange formået at skabe et spil, hvor der uden tvivl vil være noget for alle. Til den lidt ældre del af selskabet kan man finde hits som ”Fun Fun Fun” fra The Beach Boys, mens der til den yngre del af selskabet er blevet plads til de verdenserobrende One Direction og deres ”What Makes you Beautiful”. Derudover byder spillet også på dansevenlige hits fra Avicii, Basement Jaxx, MIA, Taio Cruz og mange andre.

Som i det første spil er gameplayet meget simpelt og let tilgængeligt, grib din Move controller, indstil dit PlayStation Eye og så er du ellers klar til at indtage dansegulvet og score point ved at efterligne den dansekoreografi, som bliver vist på skærmen. Move controlleren virker utrolig godt i spillet og fanger selv den mindste bevægelse, man skal dog som altid sørge for at holde sig indenfor kameraets synsvinkel, hvilket godt kan blive et problem i nogle af de vilde dansekoreografier.


Spillet indeholder spiltyper, der tilfredsstiller hele det danselystne publikum, man kan udover at danse solo eller mod en ven invitere hele nabolaget på besøg til en stor fest i spiltypen af samme navn. Her kan op til 20 spillere dyste mod hinanden.

Ligesom sidste års udgivelse indeholder Dancestar Party Hits også spiltypen dansestudie, hvor man kan træne de forskellige koreografier, så man kan udkonkurrere ens venner på dansegulvet, lave sine egne finurlige koreografier eller man kan give sig i kast med spillets workoutdel, hvor man kan få pulsen op og få brændt nogle kalorier af.


Grafisk er spillet utrolig meget lig sin forgænger, menuer og dansesekvenser er stort set identiske, dog er begge områder blevet finpudset lidt, men ikke noget, der vækker opsigt. Det ville stadig være at foretrække, hvis udviklerne så lidt på selve dansesekvensen, da der er flere ting, der kunne forbedre spiloplevelsen, f.eks. større piktogrammer af de dansebevægelser, man skal udføre, men
det vil selvfølgelig være svært at udføre disse, uden at det vil have en negativ effekt på oplevelsen af spillet som et partyspil.

Når alt kommer til alt så er Dancestar Party Hits et rigtig solidt dansespil, hvor Move controlleren virkelig kommer til sin ret. Spillet er qua sine omfattende flerspillermuligheder et perfekt party spil, og når der derudover er mulighed for at uploade sine dansevideoer til Facebook og Twitter, så er der lagt i kakkelovnen til et solidt vinterpartyspil, som kan holde vinterfedtet væk.
Gameplay:7.0
Grafik:7.0
Online:-
Holdbarhed:7.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.