FIFA 2004

Anmeldt af: - 30. januar 2004 - kl. 22:04
Del denne artikel:
0 0

Så kom der en anmeldelse af det som nogle folk mener er verdens bedste fodboldspil.

Så kom der endeligt en anmeldelse af det som nogle folk mener er verdens bedste fodboldspil.

Ventetiden har dog ikke været helt spildt, da FIFA 2004 er det mest avancerede fodboldspil, der nogensinde er sendt på gaden.

De nyeste tiltag er blandt andet et forbedret matchspil. Databasen af spillere er blevet udvidet, ligesom der er lagt langt mere vægt på spillernes personligheder og udviklingsmuligheder. Spillerne er mindst lige så aktive med bolden som uden bolden. Dette har også været medvirkende til udviklingen af Off The Ball (TM), som giver dig mulighed for både at kontrollere spilleren med bolden og de andre på banen. Du kan blandt andet forudse modspillernes næste træk, og der ud fra placere dine egne spillere.

Har du altid ønsket at være din egen fodboldmanager, giver FIFA 2004 dig muligheden for det på allernærmeste hold. Du bygger dit eget hold op helt fra bunden med alt hvad der hertil hører af budgetstyring og køb og salg af spillere, og styrer herfra holdet mod mesterskabstitlen. Når sæsonen er over, venter den hårde dom. Har du og dit hold klaret jer godt gennem sæsonen, vil der komme tilbud fra større og mere kendte klubber - har I ikke klaret jer tilfredsstillende, venter der endnu en hård sæson i bunden af ligaen.

På lydsiden er FIFA 2004 blevet udstyret med over 300 af de velkendte publikumssange. En lille bonus er endvidere, at jo flottere mål du scorer - jo mere jubler publikum. Musikken gennem hele spillet er ikke til at komme uden om. Her finder man blandt andet to danske kunstnere; nemlig Junior Senior og The Ravonettes. Derudover er det en del andre kendte musikere med blandt andet Radiohead, The Jam og Paul van Dyk.

Grafikken er også klart blevet bedre siden sidste udgave. Dette gør blandt andet, at spillerne er meget let genkendelige, ligesom de har meget tydelige ansigtsudtryk. At der er tænkt på hver en lille detalje ses også på de mange close-up billeder af publikum og de utrolig flotte reruns af målene.

Alt i alt et rigtig flot og velgennemført spil, der på det varmeste kan anbefales.
Gameplay:9.0
Grafik:8.0
Online:
Holdbarhed:8.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.