Gods Will Fall

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 4. februar 2021 - kl. 08:33
Del denne artikel:
0 1

Menneskene har fået nok af guderne og nu skal de ned med nakken. Gods Will Fall er et fint lille action-rollespil med et par gode idéer. Læs anmeldelsen her.

Gudernes diktatoriske styre over menneskene har varet i årtusinder. De forventer blind tilbedelse gennem en ed om evigt troskab fra hvert menneske, og til dem der ikke underkaster sig gudernes vilje, venter der en langsom og nådesløs død. Nu har menneskene fået nok. Enhver der kan løfte et sværd begiver sig ud på en færd til gudernes ø, for at nedlægge tyrannerne.Den idé er guderne naturligvis ikke med på. De viser sig ikke for de tilrejsende, men viser deres vrede og kraft ved at lade et enormt uvejr skylle ind over de hundredvis af skibe som er på vej mod deres ø. Tusindvis af menneskeliv går tabt og kun otte redder sig i land i live på gudernes ø. Foran dem ligger ti guder, som skal nedkæmpes.

Som spiller styrer man nu de her otte overlevende og man bevæger sig rundt på gudernes ø i sin søgen efter de ti guder. De er dog nemme at finde og man kan nu angribe dem i den rækkefølge man ønsker. Nogle af guderne er stærkere end andre, så man skal finde ud af, hvem der er de svageste, for dem bør man starte med og vente med de stærke guder, indtil ens otte krigere er blevet stærkere.Når man når frem til en guds rige på øen, kan man vælge hvem af de otte krigere man vil sende afsted. Nogle krigere har et forhold til den pågældende gud, som giver dem ekstra styrke eller måske det modsatte. Hvis en af de otte krigere dør, er han eller hun permanent ude af spillet og hvis han eller hun bliver taget til fange, vil man kunne befri dem ved at gennemføre gude-riget med en af den andre krigere man har. De otte krigere har også et indbyrdes forhold, så hvis en af ens tilbageværende krigere har et specielt forhold til en af de faldne, så vil den kriger måske blive stærkere, fordi han eller hun er ekstra opsat på at få den tilfangetagne tilbage. Dør alle otte krigere, starter man forfra.

Hver af de otte krigere har naturligvis forskellige styrker og svagheder og forskellige våben. Nogle er langsomme men har kraftige angreb, mens andre er hurtigere men så er deres angreb ikke så kraftige. Hver kriger kan udstyres med forskelligt udstyr man finder og optjener undervejs, med mindre man mister det ved at en af ens otte krigere dør mens det er i brug. For så er udstyret tabt for evigt.Gods will Fall har et snedigt health system. Ens health er inddelt i en række inddelinger. Når man tager skade, vil disse inddelinger blive tømt, men det smarte er, at hvis man så blokerer eller giver skade til fjenderne, så optjener man Bloodlust. Bloodlust kan omsættes til health, hvis man foretager et Power Roar (en slags kampbrøl). Men man skal være vågen, for ens Bloodlust aftager langsomt efter man har optjent det, så man skal hele tiden holde øje med ens health og huske at lave et Blood Roar, når man har optjent Bloodlust nok. Det lyder måske banalt og en lille smule knudret, men det fungerer overraskende godt.

Gods Will Fall kan betegnes som et simpelt action rollespil med auto-genererede baner. Eller, for at være helt præcis; layoutet på banerne er de samme, men fjenderne kan være placeret forskellige steder, der kan være flere eller færre end tidligere og de kan også være stærkere. Det fungerer faktisk meget godt og er lidt anderledes end de fleste andre spil i denne genre. Rent visuelt fungerer spillet og fint. Det sætter ingen nye standarder, men det fungerer som det skal. Præcis det samme kan siges om lydsiden.Gods will Fall fungerer overordnet rigtig fint. De otte krigere føles meget forskellige og kampsystemet for hver af dem er fine. Man får hurtigt sine favoritter, men det er ikke altid at de er de mest oplagte til opgaven, så man får brugt dem alle.

Gods will Fall koster 184 kr. på PlayStation Store og det er en fin pris for en spil af denne kaliber.
+ De otte krigere er afvekslende at spille med, velfungerende kampsystem
Gameplay loopet kan være for ensformigt for nogen, grafikken kan virke lidt simpel af og til
Gameplay:8.0
Grafik:7.0
Online:-
Holdbarhed:7.5
Overall 7.5
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.