Grand Theft Auto Vice City

Anmeldt af: Dennis Haagensen - 27. december 2003 - kl. 21:16
Del denne artikel:
3 0

Så er Tommy Vercetti tilbage med fuld kraft. Denne gang befinder vi og i 80´erne med alt, hvad der dertil hører af bløde pastelfarver og neonlys.

Så er Tommy Vercetti tilbage med fuld kraft. Denne gang befinder vi og i 80´erne med alt, hvad der dertil hører af bløde pastelfarver og neonlys. Handlingen foregår i Vice City, som er et rent ferieparadis med let påklædte damer og palmer.

Tommy har endnu en gang rodet sig ud i en narkohandel, der desværre gik grueligt galt. Penge blev stjålet, mennesker døde, og narkoen er pist væk. Men kender man Tommys chef ved man, at han ikke slipper med en undskyldning. Sådan går det til, at Tommy endnu engang må ud i byen og søge efter svar. Fuldstændig som i 1´eren kan du stjæle biler og motorcykler, slå sagesløse folk ned på gaden eller hvad du nu lige skulle få lyst til! Igen skal man nærmest vende hver et stykke tabt papir, da der er gemt 100 pakker rundt omkring i byen. Missionerne ikke at forglemme, får du på vanlig vis ved at opsøge de lokale kriminelle. Missionerne er meget varierede denne gang, og spænder vidt mellem mord, chaufførjobs, narkohandler og overvågning. Missionerne er blevet en del sværere end sidste gang, men der har da også sneget sig en del lettere opgaver ind. Som noget nyt er Tommy ikke bare den tavse mand, men denne gang deltager han faktisk i samtaler, hvilket er en rigtig god fornyelse.

En anden rigtig god fornyelse er, at man har mulighed for at benytte de penge man optjener, til at købe andet end våben. Skulle du optjene penge nok, kan du investere i en lejlighed eller et hus, som Tommy så kan bruge som sit safehouse. Faktisk kan du købe præcis det du vil, det være sig en bar, en stripklub eller måske et taxa firma. Naturligvis er der også mulighed for at købe nyt tøj til Tommy, hvilket kan være en rigtig god ting at have i baghånden, hvis/når Tommy bliver efterlyst af politien. Under en politiforfølgende vil dine stjerne nemlig blive færre, hvis du pludselig skifter tøj.

Men efter al den investering i fast ejendom kunne det godt være, at et besøg i Ammu Nation er på sin plads. Denne gang er der virkelig fyldt op med mere eller mindre særprægede våben. Der er selvfølgelig de gode ganle skydevåben, men som noget helt nyt kan du også købe motorsave, samuraisværd og mechetaer, så der burde være noget for enhver smag. Med skydevåbene har du en ekstra mulighed i forhold til før - det er nemlig blevet muligt at skyde hul i dækkene på biler og motorcykler. En sjov lille detalje, der nok skal blive udnyttet; om ikke andet så for sjov!

Køretøjerne er et helt kapitel for sig. Der er selvfølgelig en del mere almindelig biler, men også golfbiler og beachbuggyer har fundet vej til Vice City. Sågar den kendte HumVee er der mulighed for at køre i. Som sædvanligt er der installeret lokalradioer i biler, der spiller non-stop 80´er musik. Motorcykler er der også masse af. De er en hurtig og nem måde at komme gennem byen på, eller bare til at cruise lidt rundt og se lækker ud. Desuden er der også scootere og dirt bikes til din rådighed, men pas på, selv om det kun er et spil kan du sagtens få et kraniebrud! For dem, der måske ikke så meget til landjorden, finder der rundt omkring en del helikoptere, som man også kan bruge.

Alt i alt er Vice City et rigtig godt spil. Byen er utrolig stor, og byder på alt lige fra slumkvarterer til strande, og det hele er holdt i enten bløde pastelfarver eller blændende neon.
Gameplay:7.0
Grafik:6.0
Online:
Holdbarhed:8.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.