Inertial Drift

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 26. september 2020 - kl. 09:36
Del denne artikel:
0 1

Inertial Drift ryster posen for arkaderacere og tilfører dual stick styring. Det fungerer overraskende godt og efter kort tid, drifter du gennem det ene sving efter det andet. Læs anmeldelsen her.

Her mod slutningen af det vanvittige år 2020, har den gode gammeldags arcaderacer fået lidt af en genfødsel. Se bare på Hotshot Racing, Art of Rally (PC) og nu Inertial Drift. Det er simple racerspil, uden at skulle tænke på realistiske og kedelige ting som optimering af de forskellige dele og lignende. Her drejer det sig bare om racing.Inertial Drift er bygget op over én enkelt feature; drifting. Vi har her at gøre med en ægte arkaderacer, hvor man fungerer mere som en bowlingkugle ned af en racerbane end en egentlig bil. Man kan ikke engang støde ind i de andre biler, for her drejer det sig ikke så meget om de andre, men om dig, bilen, banen og det perfekte drift og den perfekte linje. Inertial Drift byder på masser af gamemodes lige fra starten som for eksempel Story Mode, Challenges, Arcade, Grand Prix, Splitscreen og Online Multiplayer. De behøver egentlig ikke forklares, da man får præcis hvad man forventer.

Det, der skal forklares er den meget anderledes styring - det er nemlig noget helt andet end vi kender fra andre arkaderacere. Men hold op det virker godt. Som altid styrer man sin bil med den venstre analoge styrepind, men man finder også meget hurtigt ud af, at bilen nærmest ikke kan dreje. Det er da lige indtil man blander drift sticken, den højre styrepind, ind i ligningen.Det fungerer nemlig på følgende måde: Man kommer kørende ned mod et sving med hæsblæsende fart og et pænt stykke inden svinget, hiver man i højre styrepind. Det vil omgående sende bilen sidelæns ind i svinget og nu bruger man både højre og venstre styrepinde til at holde driftet kørende, justere vinklen på ens drift og placere bilen der på vejen hvor man vil have den. Hvis man har brug for lidt mere vinkel på driftet, slipper man speederen et kort øjeblik.

Det lyder måske lidt indviklet, men det er faktisk sværere at beskrive end det er at udføre. Efter ganske få løb ligger det helt naturligt i fingrene og man tager svingene sidelæns med vanvittige hastigheder. Hvis du troede at du kunne drifte i Ridge Racer eller Outrun, så tro om igen - Inertial Drift viser hvordan man drifter en bil.Inertial Drift indeholder flere forskellige løbstyper som, Race, Duel, Endurance, Style og Time Attack. Der er 16 forskellige biler af varierende sværhedsgrad, samt 10 ganske flotte baner, som er skabt i en 90’er retro-futuristisk stil med flotte farver og lækker lyssætninger. Alle baner findes også i en udgave, hvor man kører modsatte vej.

Inertial Drift er et ganske specielt bilspil. Det ryster posen lidt og gør det med succes. Som nævnt tidligere, drejer det her sig ikke så meget om at slå modstanderne, men mere om at blive et med bilen og banen, finde den perfekte linje og holde det perfekte drift. Det er ganske forfriskende.

Intertial Drift kan købes på PlayStation Store for 160 kr. og det er en fin pris for denne lille spændende arkaderacer.
+ Innovativ drift mekanik, flot retro-futuristisk grafik, godt med indhold
Kan blive lidt ensformigt, nogle baner er frustrerende svære
Gameplay:8.5
Grafik:8.0
Online:8.0
Holdbarhed:8.0
Overall 8.0
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.