Kill.Switch

Anmeldt af: - 9. marts 2004 - kl. 14:26
Del denne artikel:
0 0

Du er Nick Bishop, en soldat med indbygget nanoteknologi, der gør dig til supersoldat, som kan ”styres” og beordres gennem nanoteknologien.....

Du er Nick Bishop, en soldat med indbygget nanoteknologi, der gør dig til supersoldat, som kan ”styres” og beordres gennem nanoteknologien. Denne intro får ens tanker ledt hen på filmen Universal Soldier med Jean Claude van Damme. Man starter spillet med at rende rundt på forskellige lokationer rundt omkring hele verden og skyder dusinvis af fjender, som DU tror, er de onde. Som spillet skrider frem går det op for dig, at du ER fjenden og du har arbejdet for terroristerne. Resultatet bliver selvfølgelig at du skifter side.
Efter sideskiftet skal du igen rundt omkring i verden og igen dræber uanede mængder af terrorister.
Gennem hele spillet bliver du præget at en masse flashbacks, der viser dig glimt af en mystisk kvinde – men hvem er hun? Og hvor kender du hende fra?

Gameplay
Kill.Switch er lavet af Namco, der bland andet står bag Time Crisis serien – og dette ses tydeligt. Spillet består af en række missioner, der har en meget lineær handling. Dette betyder, at man starter ved punkt A og skal komme uskadt til punkt B og samtidig gerne nakke så mange fjender som overhovedet muligt. Og skyder du ikke igen, når nogen skyder på dig, så bliver spillet meget kort.
For fjender er nok den ting, der er mest af i Kill.Switch og de er utrolig kloge i forhold til fjender fra andre spil.

Gemmer du dig bag en kasse, så vil nogle fjender bevæge sig stille fremad mod dig mens en anden skyder vildt i din retning og derved dækker de andre. Andre gange smider de bare en granat i hovedet på dig, hvis du har gemt dig for længe.
Og gemme dig – det skal du. I Kill.Switch er der lagt megen vægt på at spilleren skal gemme sig bag sokler, kasser, møbler og meget andet. Men selvom du gemmer dig, er du ikke helt forsvarsløs for en ny feature, som Namco, har implementeret i spillet er: Blindfire!
Blindfire betyder, at det er muligt at skyde om hjørner og over toppen på kasser uden at stikke hovedet eller kroppen frem. Dette gør dog at dit sigte bliver upræcist men er en ganske nyttig funktion, når man er presset. Ligeledes er det en gigantisk fordel, at man kan læne sig frem fra sit skjul og hurtig fyre en salve af mod en fjende – men husk: Det hjælper ikke at blive på samme sted for længe, for det regner fjenden ud og tilpasser deres fremgangsmåde derefter.

Grafik
Kill.Switch er et grafisk gennemsnitlig spil med intet banebrydende overhovedet. Det mener meget om spil som Syphon Filter, Splinter Cell og Metal Gear Solid. Her er der dog ikke lagt nogen vægt på stealth.
Det eneste der dog klart kan kaldes bemærkelsesværdigt, er når man kaster et flashbang, der er en granat, der blænder modstanderen. Kigger man direkte mod denne granat når den sprænge, så bliver skærmen helt hvid i en kort periode og man hører kun en hyletone.Lyd
Lydeffekterne i Kill.Switch er rigtig gode og realistiske og man føler virkelig man er midt i en kampzone. Så det er et plus på lydsiden. Desværre så trækker musikken alvorligt ned, da den er så ensformig og kedelig. Som spiller vælger man hurtig at skrue helt ned for musikken så man kan nyde lyden fra den store Gaitling-maskinkanon man lige har fundet.

Holdbarhed
Kill.Switch er et ganske svært spil, hvis man ikke er vant til den type spil, men ejer man flere spil i samme genre, så kræver det bare et par koncentrerede timer at gennemføre spillet på den normale sværhedsgrad. Dog har spillet en vis genspilningsværdi fordi det er så nemt at gå til og samtidig giver en solid udfordring, der til tider kan være frustrende.

Konklusion
Kill.Switch er et middelmådigt spil, der vil tiltrække fans af genren. Dog kan det til tider være lidt svært og kameraet kan godt drille lidt.
Spillet kan anbefales til spillere, der kan lide spil, der ikke kræver så meget engagement.
Gameplay:8.0
Grafik:8.0
Online:
Holdbarhed:7.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.