Manhunt

Anmeldt af: David Danielsen - 3. januar 2004 - kl. 18:17
Del denne artikel:
0 0

Fra holdet bag Grand Theft Auto serien, kommer her et om muligt endnu mere brutalt og blodigt spil.

Fra holdet bag Grand Theft Auth serien, kommer her et om muligt endnu mere brutalt og blodigt spil.

De har lige slået Cash ihjel, nu vil de slå ham ihjel igen........

Amerika er fuld af mørke, skumle, nedslidte og ødelagte byer, hvor ingen længere bekymrer sig om hinanden og ingen tager hen. I Carcer city er der intet som betyder noget længere, og alt hvad der er tilbage er de tarvelige glæder. Det ultimative sus er magten til at give og tage liv, ene og alene for underholdningens skyld.

Denne gang, James Earl Cast, er du underholdningen. De gav dig dit liv tilbage. Nu agter de at jage dig til døden. Du vågner til lyden af din egen desperate vejrtrækning. Du må løbe, gemme dig og kæmpe for at overleve. Hvis du forbliver i live længe nok, finder du måske ud af, hvem der gjorde dette mod dig.

Dette er brutal, blodig og magisk underholdning. Her er der ingen regler og ingen sympati, du må kvæle og likvidere langsomt og lydløst. For hvis mændene med geværerne opdager det, vil de jage dig til du falder omkuld. Og derefter dræbe dig langsomt med en nyslebet kniv.

Dit første våben er faktisk en anonymt udseende blå plastikpose - ikke just det masseødelæggelsesvåben man kunne have forventet. Men det går skam an. Ikke fordi du råber af en fyr og så kaster en pose efter ham - næ, man sniger sig ind på en fyr som står med ryggen til en, og så henretter man dem på de mest afskyelige måder man kan tænke sig.

Volden i spillet er rimelig ekstrem. Hvad enten du snitter et nyt lufthul i halsen på en overvægtig fyr med et glasskår eller du splatter et hovede ud på en væg med et bat, så er det ikke for sarte sjæle. Bestemt ikke.

Historien er ikke imponerende - det med at man er en fange som må flygte fra en forskruet instruktør er sådan set plottet.
Et grusomt reality-show, det er det hele.

En sidste bemærkning er at spillet understøtter USB-Headsettet. Spillet er ikke online, men fjenden kan høre dig tale eller nyse eller hvad som helst - og et forsigtigt host kan hurtigt afstraffes med en ordenlig omgang gruppe-prygl fra et slæng bandemedlemmer med bat og hævn på hjernen.

Man kan sgu ikke rigtig afvise morskabsfaktoren i at skrige........

Spillet udkom til Playstation 2 den 21/11/2003, men forventes først ude til xbox engang i 2004.
Gameplay:8.0
Grafik:8.0
Online:
Holdbarhed:7.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.