NBA Jam

Anmeldt af: - 3. marts 2004 - kl. 14:57
Del denne artikel:
0 0

Engang for længe siden lavede Acclaim spillet NBA Jam til arkadehallerne. Dette blev en gigantisk succes og spillet kom så ud til andre konsoller.. vi kigger lidt på det.

Engang for længe siden lavede Acclaim spillet NBA Jam til arkadehallerne. Dette blev en gigantisk succes og spillet kom til bl.a. Super Nintendo.

Gennem de følgende år kom der efterfølgere til de forskellige konsoller fra GameBoy til Playstation. Nu har Acclaim fundet klassikeren frem og pudset det op, så det lever op til Playstation2 og Xbox.

Gameplay
Når man starter spillet får man valget mellem Exhibition, Jam Tournament, Legends Tournament, Jam Store og Options.

Hvis vi starter fra en ende af, så er Exhibition en ganske normal hurtig kamp mod to hold man selv vælger.

Jam Tournament går ud på, at man vælger et hold og derefter skal man så spille sig igennem de resterende 28 NBA hold.


Legends Tournament foregår ligesom Jam Tournament ved, at man vælger en af de 29 NBA hold, der er nu og så skal man spille imod forskellige hold med klassisker spillere fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne. Dette er en ganske sjov mulighed i det, at de fleste af Legends kampene er i sort/hvid.

Har man oprettet sin egen profil i spillet, kan man efter hver spillede kamp (uanset vunden eller tabt) optjene Jam Points, der kan bruges i Jam Store til at låse op for nye spillere, hold, baner og cheats. Desuden skal man bruge Jam Points hvis man ønsker at skabe sin egen spiller.

En anden ting i NBA Jam er Hotspots, der er punkter man kan aktivere når man har fyldt sin ”powermåler” op. Det første Hotspot giver 3 point, det næste 4 osv. Hotspots giver nogle utrolig flotte og dominerende dunks, der vælter alle andre spillere på banen.

Kampene spilles ikke som ved normal basketball. I NBA Jam spilles der 3 mod 3 og dette gør som sådan ikke noget. Det gør kun morskaben større, da der ikke er så mange folk at holde styr på.

Grafik
NBA Jam er et grafisk flot spil, der ligner arkade-udgaven meget, men opdateret til dagens grafik-standarder. Det er utrolig flot, når en af spillerne har scoret 3 gange i streg og bryder i brand. Desuden er mængden af forskellige og grafisk flotte dunks bare kræs for øjenene.Lyd
Lyden i NBA Jam er ganske udemærket. Der er ikke de store navne på listen til soundtracket. Selve lydeefekterne er ganske gode og især kommentatoren er god til at komme med bemærkninger efter en fed scoring. Alt i alt er der ikke meget at sige om lyden.

Overall
NBA Jam er primært et basketball spil til fans af sporten, der ikke vil sætte sig så ind i selve ligaen med holdene og de mange forskellige taktikker. Dog er NBA Jam et godt spil at spille med andre, da der er mulighed for at 6 personer kan spille sammen/ mod hinaden på en gang. Muligheden for onlinespil er dog ikke kommet med.

Men med mulighed for 6 spillere samtidig og den hårde modstand fra de computerstyrede spillere vil spillet holde en klistret til sofaen i mange timer. Desuden kan man sagtens lade være med at spille spillet i lang tid og stadig finde det morsomt lang tid efter – dette giver en fantastisk levetid.
Gameplay:8.0
Grafik:7.0
Online:
Holdbarhed:8.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.