NBA Live 2004

Anmeldt af: - 24. februar 2004 - kl. 23:01
Del denne artikel:
0 0

Endnu en gang sender EA Sports en årlig udgave af et sportspil på markedet, og tiden er nu kommet til NBA Live 2004 som udkommer til både Xbox, PS2 og Gamecube.

Endnu en gang sender EA Sports en årlig udgave af et sportspil på markedet, og tiden er nu kommet til NBA Live 2004 som udkommer til både 1 Xbox, PS2 og Gamecube. Traditionen tro plejer disse årlige 'opdateringer' at medføre bedre grafik, men få ændringer i gameplay. Kan NBA Live 2004 skille sig ud fra mængden?

Gameplay
Menusystemet i NBA Live 2004 er enkelt og funktionelt, og der er massere af muligheder for at tilpasse reglerne som man gerne vil have dem, uden det bliver uoverskueligt.

Der er alle holdende i de respektive amerikanske ligaer, og holdende er selvfølgelige opdateret til 2003/2004 rosteren.

Efter man har valgt hold, vælger man sværhedsgrad, og her kan man -næsten traditionen tro- vælge mellem Rookie, Experienced, All-Star og Superstar.


Det første man opdager når man starter sin første kamp mod computeren er, at spillet er hamrende svært -selv på experienced! Modstanderen kyler den ene dommedagsbold i kurven efter den anden, mens du passivt ser på. Det kan derfor kraftigt anbefales at læse manualen inden man starter, da der er mange knapper at have styr på.

Én af de store forskelle i denne udgave af NBA Live er, at der er 2 afslutningsknapper; nemlig en dunk og en skydeknap. Dette gør, at der er utrolig store variationsmuligheder for at afslutte. Hvis du er inden for dunk-afstand dunker spilleren med et tryk på firkant, men hvis han er uden for prøver han med et finger-roll.

Med cirkel prøver spilleren et normalt hopskud. D-pad bruges til at skifte mellem forskellige taktikker, dvs man har 4 offensive og 4 defensive tactics, og man skifter nemt mellem dem ved et tryk på D-pad. Med Right Analogue stick kan du lave forskellige driblinger med bolden, alt efter din spillers evner. Efter nogle eksperimenter på træningsbanen kan du prøve heldet mod computeren -men det er et svært spil! Spillet er heldigvis blevet en del langsommere siden sidst, hvilket gør det noget nemmere at styre.

Grafikken er blevet bedre ift. sidste spil, men der er ingen revolutioner her. Der er kommet flere animationer, men der er stadig nogle småfejl i animationerne her og der. Det er dog på ingen måde noget man lægger mærke til.

Af sjovere tiltag skal nævnes, at alle spillerne har deres rigtige sko på i spillet, hvilket kun for fantikere kan siges at være interessant. Desuden skal også nævnes nogle ganske underholdende indslag i starten af spillet, hvor forskellige kendte basketspillere siger EA Sports motto - her skal ses Allan Iverson' "EA Sports - its in da motherfucking game"!Lyd
Lyden er nok ikke spillets stærkeste side, men der er de piftende skolyde, boldlyde og tilskuerråben der skal være. Kommmentatoren er OK, men er lidt kedelig efter en halv sæson, og siger tit de samme ting. Musikken i menuerne er dog ganske udemærket, og består genremæssigt af RAP, bl.a leveret af Outkast og Black Eyed Peas, og passer fint ind i spillet og giver det en god stemning.

Spillet har mange forskellige gamemodes, hvilket siker dig mange timers underholdning, og du kan bl.a vælge mellem Dynasty Mode, Regular Season eller bare en 1on1 mode computeren. Spillet er dog klart bedst mod venner, og spillet understøtter op til 4 spillere og endda også Online.

Som sagt tidligere er spillet sværere end gennemsnittet. Dette er dog kun irriterende de første timer indtil du får sat dig ind i det. Man skal dog indse, at man ikke bare kan tage den første og bedste mand og drible dig igennem til point. Efter nogle timers spil, bliver det meget sjovere, og det er her man kan se hvilken dybde der egentlig er i spillet.

Overall
Konklusionen er, at dette spil er en klar forbedring af 2003 udgaven, og det virker som mere end bare en opdatering. Spillet kan anbefales til fans af genren, men også til folk der bare har lyst til at spille en god gang bold mod vennerne.

Der er garanteret underholdning med NBA Live 2004.
Gameplay:8.0
Grafik:7.0
Online:
Holdbarhed:8.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.