Need For Speed Underground

Anmeldt af: Dennis Haagensen - 27. december 2003 - kl. 21:34
Del denne artikel:
0 0

Efter succesen med Need For Speed er efterfølgeren nu kommet; Need For Speed Underground.

Efter succesen med Need For Speed er efterfølgeren nu kommet; Need For Speed Underground.

For ganske få penge skal man først købe sig en bil. Der er nok af biler at vælge mellem - over 20 biler af alle de kendte mærker står til din rådighed. Men bilen skal selvfølgelig helst meget hurtigt proppes med ekstraudstyr og have en fed lak, før der skal køres løb.

Det forskellige ekstra udstyr som kan købes til bilerne kommer fra kendte producenter af udstyr til blive som f.eks. :
AEM Inc., Audiobahn®, Bilstein®, Dazz Motorsport, DC Sports, Eibach®, Enkei, GReddy Performance Products Inc., HKS®, Holley®, InjenTM, Jackson Racing, MOMO, Neuspeed®, Nitrous Express Inc., O.Z®, PIAA, Skunk2 Racing, Sparco®, StreetGlow®, og Turbonetics Inc.

Som undertitlen antyder, bliver løbene kørt i den mørke undergrund. Det betyder derfor også, at banerne er mørke og skumle, så her kræver det virkelig koncentration, at slippe helskindet igennem. Men koncentration under løbene kan godt anbefales, for laver du skader på din bil, vil den med det samme tabe i værdi. Så selv om lysten til at køre de andre kørere af banen, bør man lige styre sin lyst en smule. Til gengæld vil en toptunet bil uden skader give dig adgang til mere indbringende løb.

De penge, du tjener på at køre løb, kan du bruge til at opgradere din bil med eller købe nye biler. Kort og godt gælder det om, at opnå respekt fra de andre kørere og have de mest prangende biler.

Grafikken er helt utrolig godt lavet. Special effecterne er lavet af den oscar nominerede Habib Zargarpour, der har formået at lave de mest fantastiske effekter. Spillets forskellige baner er proppet med så mange flotte detaljer, at du somme tider helt glemmer, at du er midt i et løb.
Gameplay:6.0
Grafik:8.0
Online:
Holdbarhed:6.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.