Neighbours back From Hell

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 16. oktober 2020 - kl. 14:20
Del denne artikel:
0 2

Neighbours back From Hell er et fint lille puzzlespil af den gamle skole. Gør dig klar til pruttepuder og andre tricks. Læs anmeldelsen her.

Hvem kender ikke er træls nabo? Neighbours back From Hell er et lille puzzlespil, hvor man spiller som Woody, der er blevet godt træt af sin nabo. Han har nu sat sig for at gøre livet så surt for ham som muligt og har derfor inviteret et filmhold med sig, som vil lave et TV-show når han driver gæk med sin nabo fra helvede.Man kan dog stille spørgsmålstegn ved, hvem der i virkeligheden er naboen fra helvede, da naboen, Mr. Rottweiler blot går og passer sig selv i sit hus, mens Woody, lidt creepy, sniger sig ind i naboens hus og... ja endda forfølger ham når han tager på ferie, for at lave alle mulige tricks på ham. Det er god gammel falden-på-halen tricks, som for eksempel at lægge en pruttepude i lænestolen, smøre superlim på kikkerten, hælde afføringsmiddel i øllet eller give den kødædende plante væksthormoner, så den angriber Mr. Rotteweiler.

Gameplayet er ret simpelt: Man tager kontrol over Woody og så skal man udføre de her tricks, ved at indsamle forskellige ting og uset lægge fælder for Mr. Rottweiler. Man kan hele tiden se hvor Mr. Rottweiler er og hvor han har tænkt sig at gå hen, så man skal være forudseende og som sagt hele tiden undgå ham. Det er ganske opfindsomt hvad man kan udsætte den stakkels Mr. Rottweiler for undervejs.Neighbours back From Hell er faktisk er remaster af PlayStation 2 spillene Neighbours from Hell fra 2003 og Neighbours from Hell 2: On Vacation fra 2004 og indeholder dermed alle episoderne fra de to spil - i alt 25. Episoderne er inddelt i sæsoner (det skal jo forestille at være et TV-show) og de første to sæsoner foregår udelukkende i Mr. Rottweilers hus. Der åbnes dog op for flere rum efterhånden som man kommer igennem banerne, men starten er lidt ensformig.

Det ændre sig lidt når man kommer til tredje og fjerde sæson, hvor man altså kommer på ferie med Mr. Rottweiler og hans mor, på både krydstogt og til Kina. Man skal også undgår Mr. Rottweilers mor, så hun er en ekstra forhindring og der er her mere afveksling i banerne og de er noget mere underholdende end i starten af spillet.Neighbours back From Hell er i bund og grund to spil, der er mere end 15 år gamle. Selv om gameplayet egentlig stadig holder, så kan man godt mærke at det er to gamle spil man har med at gøre her, da gameplayet er statisk og bliver en smule ensformigt. Denne remaster er blevet opdateret med flottere grafik og animationerne er langt mere detaljeret end i originalerne. Lydsiden er ligeledes også blevet renset op og er mere ren og klar.

Neighbours back From Hell er et fint lille puzzlespil, med gameplay af den gamle skole og specielt hvis du husker tilbage på de gamle Neighbours From Hell spil fra PlayStation 2 og gerne vil genopleve den gakkede humor, så vil du helt sikkert også være underholdt af denne remaster. Og hvis du kunne tænke dig at stifte bekendtskab med Woody og Mr. Rottweiler i et godt gammelt fald-på-halen puzzlespil, så koster det blot 109 kr. på PlayStation Store hvilket er helt rimeligt for et spil af dette omfang.
+ Opfindsomme tricks, simpelt gameplay, fin opdateret grafik
Alderen trykker, bliver ensformigt
Gameplay:7.0
Grafik:7.5
Online:-
Holdbarhed:6.0
Overall 7.0
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.